Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rise of Nations: Thrones & Patriots

PC
Rise of Nations: Thrones & Patriots
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    21/05 2004
  • Utvecklare
    Big Huge Games
  • Antal ägare
    56
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 7.7

Speltest av EmU

Inskickad av EmU den 09/09 -05 10:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Ett strategi-spel med hög kvalité!!
man börjar på medeltiden och när man avancerar en tidsålder så blir det nya saker man kan köpa och bygga, man kan avancera till en nära framtid som mest (inte en så överdriven framtid som Empire earth om ni har spelat det). det finns en massa olika lag allt från Inca-indianer till britter till japaner till amerikaner till ryssar till lakota-indianer m.m. Hela spelet går ut på att ta över en motståndares bas (antingen single- eller multi-player) genom att bygga soldater, kallaveri, tank, plan, katapulter, kononer (beror vilken tidsålder man är)

Men det roligaste med det här spelet enligt mig är kampanjerna, det finns: Alexander the great, Napoleon, cold war, entire world (alla lag i krig) m.m (finns 6 olika kampanjer) och dom är ganska långa men inte långtråkiga utan JÄTTE ROLIGA tycker jag. jag tycker detta är det roligaste strategi spelet just nu (fast jag har inte spelat empire earth 2 än så vem vet)

Vad jag tycker om spelet
Jätte bra strategi spel. tycker solklart att det är värt att köpa, och det är ju inte så dyrt nu. expansion pack är ju bra, det är bara då man kan vara amerikaner, själv så har jag aldrig spelat det vanliga så det är jag inget proffs på

om ni behöver hjälp så kan ni adda mig på msn: [email protected]

Betyg till spelet
grafiken är ok, men bra för att vara strategi spel och om man vill så kan man zooma in lite och det är fortfarande bra grafik. spelkänslan är bra pga kampanjerna coh att man kan vara ledare för USA eller ryssland och invadera världen (i kampanjen Entire World) (funkar också att invadera med aztecs, england, tyskland m.m;)) ljudet är ju bara lite bakrundsmusik och gevär som avlossas så det är ju inte så speciellt. och hållbarheten är hög eftersom det finns så många bra kampanjer och så kan man ju också spela över internet.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9