Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Return to Castle Wolfenstein

PC
Return to Castle Wolfenstein
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 november 2001
  • Utvecklare
    id Software, Gray Matter Interactive, Nerve Software, Aspyr Media
  • Antal ägare
    204
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.9

Speltest av Alexman

Inskickad av Alexman den 25/08 -05 10:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Retur to Castle Wolfenstin handlar om att man ska klara banor och tillsist ensam klara Tyskarna. Man möter massa av fiender. Svårare och svårare blir det. Man möter bossar och zombis, vaker och elzombisar. Det är inget lätt spel för alla. Man får massa vapen och allt. Det är vissa banor som är jätteroliga och andra som är jättetråkiga.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett roligt spel. Man kan rygga tillbacka när en zombi helt plötsligt kommer fram. Men då börjar man bara skratta efter åt. Det spelet är ett sånt spel som man kan spela en bana som är ens favorit bana nästan hela tiden. Spelet är ett spel för såna som tycker om skjutar spel som jag gör.

Betyg till spelet
Grafiken är inte den bästa. För ansiktena är inte jättebra och lite sånt. Men den är ändå väldigt bra. Ljudet är väldigt bra. Inget sprak eller något sånt. Spelkänslan är också väldigt bra. Det känns lite som om man är inne i spelet. Dét håller väldigt bra. Men inte perfekt. Det är ett roligt spel bara för att om man fastnar på en bana så kan man bara köra en man har gjort.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9