Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rayman 3: Hoodlum Havoc

PC
Rayman 3: Hoodlum Havoc
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 mars 2003
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    238
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 7.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av ante10 den 22/03 -10 16:37

Här är en bossguide till sista bossen om du har svårt att döda honom (och inledningar innan varje kamp):

Reflux har törstat att döda Rayman efter deras kamp tidigare. Andre har lyckats hitta Reflux och hjärntvättat honom att stjäla The Scepter of Leptys. Med den så kan han kalla fram Leptys, Knaarens gud, bara för att få kraft av honom. Kraften är väldigt stark och muterar Reflux till en större och en starkare form. Rayman har lyckats komma ända upp till Leptys-tornets topp och ser Reflux och börjar slåss mot varandra än en gång.

Första kampen:
Först så måste du hitta en blå burk. Ta den och skjut mot Reflux, men akta dig för projektilerna han avfyrar. När du har skjutit honom så ska du trycka flera gånger snabbt på skjutknappen tills hans sköld, som han har på sig, går bort. Nu ska du ta en röd burk och skjuta på honom flera gånger tills han sätter på sig en ny sköld, men akta dig för åsknedslagen som han skjuter ner. Upprepa allt detta tills han är besegrad.

Han är inte död än. Kulan som är på The Scepter of Leptys stoppar han in i ryggen och blir nu en del av hans kropp. Nu växer han tills han blir enorm och får större muskler och bölder på ryggen. Nu håller hela tornet att sugas in i en helt ny värld inuti Leptys, guden själv. Delar av toppen börja åka av och du måste stå på dom för att nå honom.

Andra kampen:
Du måste komma över till andra sidan av området för att där finns det en blå burk som du måste använda för att få tag på en röd burk som är ovanför dig där du börjar kampen. Försök ta dig dit till burken och sen tillbaka. Ser du honom höja den ena knytnäven så ska du hoppa innan den slår mot marken, för annars flyger du upp och han kan slå dig. Ser du han backa knytnäven så ska du hoppa ner till en plattform som ännu inte har svävat upp än, för annars kommer han slå runt över nästan halva banan. Ser du honom böja sig ner så kommer han skjuta minor ur bölderna som han har på ryggen. Dom kommer att landa på den vägen du är på väg mot och kan undvikas genom att inte gå på dom.

När du har kommit tillbaka till den röda burken tillsammans med den blåa burkens kraft så ska du skjuta mot en flygande anordning, som du kan svinga dig runt på och svinga dig upp mot den röda burken. Nu kommer Reflux att försöka slå dig, men missar och får knytnäven att sitta fast mot marken. Klättra upp nu på hans rygg genom att klättra upp på hans arm och skjuta flera gånger på Leptys-kulan som sticker ut från hans rygg. Reflux kommer nu att kasta av dig. Upprepa det här nu tills han är besegrad.

Nu håller Reflux på att sugas in till Leptys, för så stark är sugkraften. Han får inte nå Leptys annars är hela världen förlorad.

Tredje kampen:
Nästan alla plattformar från taket sugs nu upp i luften och du kan andvända plattformarna som en slags stege genom att hoppa upp på dom en efter en. Men du behöver en gul burk som kommer också så att du kan flyga genom det långa avståndet mellan dom. Här är alltså första gången du kan falla ur hela banan och få Game Over, så var försiktig.

Du måste snabbt upp för annars faller du ner på grund av att plattformarna försvinner. Reflux kan attackera dig också om du är framför honom, genom att skrika fram ljudvågor. När du är uppe så ska du leta efter en orange burk för att avfyra en missil mot Reflux svaga punkt (Leptys-kulan).

Nu är Reflux död för att han faller ner genom den höga höjden. Men vänta. Han lyfts upp igen och nu växer det ut vingar ur hans rygg och flyger upp till Leptys. Globox dyker upp tillsammans med ett flygande fordon och säger att Rayman ska hoppa in och sen följer dom efter Reflux.

Fjärde kampen:
Reflux är bakom dig och jagar dig. Nu kommer du skjuta med ett vapen som finns ombord på fordonet. Då kommer ett förstapersons-sikte. Skjut på skölden som Reflux har framför kulan som du ska skjuta på. Men akta dig för dom röda energibollarna som han skjuter från sina händer. Dom ska du skjuta bort.

När du har skjutit bort hans sköld och skjutit hans svaga punkt så kommer han att rusa fram mot dig och slå dig. Då ska du skjuta honom än en gång på kulan. Missar du så får du mycket skada och han kommer fortsätta rusa fram och slå dig tills du har skjutit honom. Efter att du har skjutit honom så kommer han att skjuta ut Hoodlums ur bölderna. Hoodlums kommer gå tillbaka till Reflux och ju mera Hoodlums som når Reflux desto mer liv han. Skjut så många Hoodlums som du bara kan. Efter att återstående Hoodlums har nått Reflux så kommer Reflux att jaga dig igen och så fortsätter detta tills du har dödat honom.

Fusket har betyget 9.2 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

zy98 den 30/04 -10 10:36
bra fusk hjälpte verkligen 10/10

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.