Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rayman 2: The Great Escape

PC
Rayman 2: The Great Escape
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    31 oktober 1999
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.3

Speltest av onakaxy

Inskickad av onakaxy den 16/05 -10 17:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Så för att börja detta så kallade test av Rayman 2: The Great Escape så kan man börja med storyn.

Hela spelet börjar med att globox blir tillfångatagen av Robot pirat ledaren Razor beards arme och blir in slängd i en cell i deras gigantiska flygande pirat skepp. Väl i cellen visar sig det att hans bästa vän Rayman sitter inlåst också.  Rayman som har krafter nog att ta sig ut ur sellen berättar för globox att han har förlorat dem (minns inte hur, Sry :() Just som Rayman tror att allt hopp är ute för dem båda berättar Globox att han har ett Sliver lum till honom som kommer från Feen Ly. Med lumets kraft återställs en del av Raymans gammla krafter. Det är härifrån själva spelet tar sin start och man bryter sig ut ur sellen för att hitta Ly och sen fram över hela spelets gång går storyn ut på att man ska hitta alla de 4 maskerna som ska få en att bli tillbaka telepoterad till pirat skeppet för att förgöra Razor beard i en sista strid för att befria Raymans värld.

Vad jag tycker om spelet
Personligen tycker jag att spelet är ett av de bästa jag har spelat, storyn är bra grafiken är väldigt fin (var på den tiden) och spelkänslan är hel toppen. Även hur världen är uppbygd är bara helt amasing! hur banorna är uppbyggda och hur man ska klara dem är ganska enkelt men sen hur man hittar alla burar och 999 lums är ganska svårt men har gjort det så det går.

Betyg till spelet
Grafiken får en 7a för att den var bra då, och är inte kass nu.

Spelkänslan är som sagt helt underbar, har klaratt spelet X antal gånger om och kör det om och om igen för att jag tycker att det är så grymt bra! 10/10

Ljudet får en 10 för att första gången jag körde spelet så var det dom mest roliga och underliga ljud jag någonsin hört, och för att man ibland hör dem öven i nya och tänker "Lol, kommer inte det från rayman 2 xD?"

Och så sist hållbarheten är en klar 10... som jag har nämnt nu så kan man spela det om och om igen för att man eller iallafall jag blir amazed över hur kul spelet fortfarande är.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10