Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pro Evolution Soccer 4

PC
Pro Evolution Soccer 4
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/01 -07 20:51

Handling / story / vad man gör i spelet
I Pro Evolution Soccer 4 så ska du spela fotboll. Du kan vara en massa olika lag och spela många olika turneringar och göra om spelare och lag. Det mest utvecklade spelsystemet i spelet är Master League. Här så kan du välja om du vill vara ett vanligt lag eller om du vill göra ett eget lag och spela med. När allt är klart så ska du välja i vilken serie du vill spela. Sen är det bara att vinna som gäller. Du kan köpa nya spelare till laget och göra det bättre. Du kan också göra en massa andra saker som att köra träningsmatcher eller spela turneringar med landslag.

Vad jag tycker om spelet
Ett av dom bästa fotbollsspel som finns. Många olika roliga saker att göra i spelet. Man kan göra egna lag vilket man inte kan i många andra fotbollsspel. Spelet är också väldigt lätt att lära sig. Fotbollsspelet är klart ett spel att prova. Många som gillar fotboll kommer nog att gilla det här spelet ganska mycket.

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt bra med verkliga rörelser på spelarna och väl detaljerade arenor. Spelkänslan går inte heller att klaga på. Ett roligt fotbollsspel med en härlig känsla i sig. Ljudet är bra både under matcher och i menyn. En riktigt bra meny musik i spelet. Hållbarheten är helt kanon. Ett fotbollsspel som man kan spela väldigt länge.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9