Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Priston Tale

PC
Priston Tale
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    25
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 7.8

Speltest av GLIFBERG

Inskickad av GLIFBERG den 09/08 -05 12:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Priston tale (pt) är ett rollspel som man spelar online. Du laddar hem det på www.pristontale.com . Du börjar med att bli medlem på hemsidan och sen kan du spela det när du har laddat hem det. Det finns två olika folkslag att välja mellan. Tempskron och Morion. I Tempskron finns Fighter, Mechanigan, Archer och Pikeman. I morion finns knight, priest, atlanta och megian. Spelet går ut på att döda monster. Du börjar i lvl 1 och får xp för varje monster du dödar. Till lvl 40 är spelet gratis men sen måste du börja betala, och jag lovar att det tar tid att komma till lvl 40.... Du kan köpa och hitta vapen som din gubbbe kan andvända. Men du måste ha t.ex. ha Willpower om du är trollkarl för att kunna använda visa vapen. varje gång du lvl får du stat points som du kan öka din styrcka med eller snabbhet.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt och spännande. Det är kul att spela med massa olika människor och världen man spelar i är ganska stor så man kan t.ex. spela i Öknen, regnskogen och högt uppe i bergen, eller varför inte i en ruinstad som hemsöks av levande döda. Men till sist kommer man ju till lvl 40 och det kostar 90-120kr månaden (beror på hur hög dollarn är). När man kommer till lvl 40 blir världen ännu större och man möter dom dödligaste monstren.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra för ett onlinespel. Alla som sitter och spelar runescape BYTA TILL PT för det är mycket roligare och grafiken är mycket bättre.

Spelkänslan är fantastig man bara klistras vid datorn och vill komma upp i högsta lvl. Jag gav det en 9 för efter ett tag tröttnar man, kanske om ett halv år.

Ljudet är otroligt bra. Jag gav det en 10 för det är sällan man hör ett så bra anpassat ljud.

Här kommer det dåliga med detta spel, hållbarheten.
Det är ganska ofta som man har dålig kontakt med deras servrar och ibland laggar det väldigt mycket. Därför får det en 4.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 9