Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: The Two Thrones

PC
Prince of Persia: The Two Thrones
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9 december 2005
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    44
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.5

Speltest av Crazy_Head

Inskickad av Crazy_Head den 14/05 -06 14:11

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet ska man göra precis som i don andra 2 Prince Of Persia. Och det betyder att man ska döda fiender och lösa olika saker. Det börjar att man kommer till Babylon( The princes hemstad) och med sig har man Kayilena från det förra Prince Of Persia Warrior Within. När man kommer dit upptäcker dom att Babylon är under attack och Prince rycker direkt ut för att rädda Babylon. Och försöka rädda Kayilena som blivit kidnappad när dom kom dit. Och sen dyker det upp 2 bekanta figurer från det första Prince of Persia spelet och det är nämligen Fara och The Visier.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillade första Prince of Persia direkt när jag körde det för jag gillar såna action spel där man ska lista ut saker och döda fiender. Men Prince Of Persia T2T är nåt mer extra än dom andra Prince Of Persia spelen för att man är en valig människa ibland och ett monster typ ibland.
Jag gillar däremot alla monster och den nya stilen: Sneak attack( eller vad man ska kalla den) för den tillåter en att smyga på en fiende och döda den snabbt men då måste man trycka på musknappen exakt när man ser att man ska göra det.

Betyg till spelet
Grafik 8/10: Om ni undrar varför den får en 8:a så är det för att dom inte uppgraderat grafiken och det tycker jag dom kunde ha gjort lite.

Spelkänsla 10/10: Grymt bra t.ex. när man hoppar över fienderna så rör sig kameran.

Ljud 10/10: Bra ljudeffektyer när man slår fienderna och när man går omkring.

Hållbarhet 10/10: Jag vet inte hur länge detta spel håller ungefär för jag har inte haft det länge. Men som jag brukar säga: Det beror på hur man behandlar sin skiva.

Det var allt för mig den här gången///C_h(Crazy_head)

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10