Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: The Sands of Time

PC
Prince of Persia: The Sands of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    5 december 2003
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.1

Speltest av Ice

Inskickad av Ice den 13/07 -05 13:32

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spelet är man en prins som ska gör saker för sin pappa som är kung. I spelet så har man ett svärd i början och ska döda andra i spelet.

Spelet är som de andra spelen med den delen att det blir svårare ju längre man kommer men det kan vara klurigt ändå i början. Och efter att Prinsens pappa får en sand klocka förvandlas alla i kungariket till sanddemoner och kampen blir svårare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spel är väldigt bra. Ett minus är att det kan vara svårt att komma på var man ska gå och den kan vara svårt i sin allmänhet också.
Ett plus i detta spel är att det är jätte bra grafik. Spelet rekommenderas från tolv år, det tycker jag är passande för detta spel eftersom det kan vara läskigt ibland.

Betyg till spelet
Grafiken tycker jag är jätte bra så jag ger den nio så observera att innan du köper detta spel så kan du försäkra dig om att du måste ha bra grafikkort.
Spelkänslan i detta spel är också bra men bestämma betyg blir svårt men jag ger den nog en sexa.
Ljudet är också bra i spelet och det är inte så viktigt för min del men andra kan tycka det är viktigt men hur som helst så är ljudet bra och man hör till och med vinden i detta spel så ljudet får åtta.
Spelet kan man spela länge utan att tröttna men fastnar man så blir det mindre kul att spela men jag ger hållbarheten ändå en åtta.

Ice

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6