Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPostal 2: Apocalypse Weekend

PC
Postal 2: Apocalypse Weekend
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  22 april 2005
 • Utvecklare
  Running With Scissors
 • Antal ägare
  24
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/01 -07 13:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Postal Dude vars far är död. Man vaknar upp som sagt på ett sjukhus för att mans arga fru sköt man i huvudet för att man glömde en sak på listan i Share The Pain. I expansionet kan man ha machete, hammare och lie och 20 nya banor. Apocalypse Weekend är 1.000.000 gånger bättre än Share The Pain. Jag rekommenderar att ni köper det! Det går att köpa på www.peliarkku.fi . Detta spel är mycket bra!!!

Vad jag tycker om spelet
Apocalypse Weekend är brutalare, blodigare och coolare! Man kan skära av benen och armarna! Jag tycker om det här spelet för att det är så coolt så man kan inte sluta spela det då man en gång börjat! Det är ett under att jag lyckats slita mig från det! Om du nån gång har vägarna förbi i en butik med Apocalypse Weekend, köp det snabbt som blixten!

Betyg till spelet
Jag har gett 10:or på alla för att det är ett så himla bra spel! Grafiken är perfekt, spelet är kul att spela, ljudet är bra! Vad finns det att klaga på? Det är ett bra spel, ni kommer inte att ångra er tro mej! Jag har också gett 10:or i alla så ni vet att det är ett jättebra spel! Men grafiken är inte det viktigaste, det är spelet!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10