Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Portal

PC
Portal
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 april 2008
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    47
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 9.2

Fler fusk

Guide: Genvägar

Inskickat av masj4 den 15/05 -11 21:54

På sista banan kan man gena i början genom att skjuta på väggarna och inte ta plattformen ner i eldungnen, man kan även gena efter man har teleporterat sig genom en stor fläkt så man kommer i ett stort rum med giftigt golv. Man ställer sig på andra sidan rummet (bort från fläkten)och skjuter en portal i slutet av röret i taket.

En annan genväg är banan där man ser målet rakt fram från start: man ska då sätta en portal framför plattformen och springa upp för trappan till vänster. När man är uppe vänder man och väntar på att golvet ska åka ner så man kan sätta en annan portal där och hoppa, detta ger en höjdskillnad och gör att man flyger upp till mål.

En tredje genväg är att sätta portal vid första möjliga vita väggbit på banan med Companion Cube. Det är något konstigt med denna bana eftersom energi bollen ska komma en ur varje men på denna bana kommer båda ur den första. Man sparar tid genom att ha kvar portalen där i början och inte behöva springa tillbaka.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

FIQ den 16/05 -11 07:55
Ang. det sistnämnda är detta fullt väntat. Detta KRÄVS faktiskt om du vill göra challengen med 2 portaler (Förutsatt att du inte använder exploits då, då kan du få till 0 portaler).

Och i övrigt kommer faktiskt energibollen ur båda, bara det att både fältet i det första stora rummet efter korridorerna, och det där du ska leda en energiboll igenom 2 dörrar, avaktiverar den andra energibollkastaren.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.