Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Polis 3: Vargspår

PC
Polis 3: Vargspår
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    2001
  • Utvecklare
    Vision Park
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.6 6

Speltest av ZantiQ

Inskickad av ZantiQ den 25/12 -05 16:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska försöka lösa ett musterium på en viss tid. Det är en som mördar i fullmånen. Under den tiden man har så ska man hitta ledtrådar och bevis göra husransakor osv. När du skaffat tillräkligt med bevis kan du börja försöka hitta samband mellan personerna och platserna. Till slut har du fått fram tillräkligt bevis både från förhör och platser. Så hittar du tillslut mördaren. Lycka till!!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är rätt kul för man klarar det inte på en dag direkt. Man måste typ spara och för varje dag som går i spelet så får man nya mysteriom att hinna med också. Man kan inte göra hursomhelst utan måste göra rätt för att klara det. Blir det fel kan du få avslag och måste börjaom där du var sist och göra om misstaget. Det är det som är bra att man inte kan göra hur som helst.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt bra men kan bli dålig så den får en 7:a. Spelkänslan är rätt bra eftersom det känns som om det nästan var på riktigt. Det är ju för att du inte kan göra husranskakan utan rätt motiv eller så. Det blir en 8:a på spelkänsla. Ljudet är rätt okej så den får en 5:a för dett kan försvinna så man inte hör ibland. Det blir en 5:a på ljud. Hållbarethen är inte så bra. När jag köpte mitt så var mitt fodral sönder och skivan bara repades ner. Men det funkade. Bara lite lagg. Så hållbarheten blir en 4:a.
Detta var allt för mig. Kontakta mig via PM om ni har frågor. Ses!!

Totalbetyg: 6 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 8