Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Polis 2: Någon ljuger

PC
Polis 2: Någon ljuger
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    2000
  • Utvecklare
    Vision Park
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 8

Speltest av hajhaj

Inskickad av hajhaj den 27/05 -05 17:45

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel ska du med hjälp av ett lag poliser hitta ledtrådar fär att lösa ett mord. Det börjar med att en fiskare hittar en arm i vattnet. Sen börjar det. Du måste hitta mordvapnet, mordplatsen, resten av kroppen och, såklart, mördaren själv. Med hjälp av ledtrådar och förhör ska DU hitta mördaren. Lycka till!

Vad jag tycker om spelet
Spelet har en härlig känsla och ger en inblick i polisarbetet. Spelet är spännande och man vet aldrig vad som kan hända. Man klarar det inte på en dag och det är jättebra, tycker jag iallafall. Det kan vara frustrerande att inte hitta nya ledtrådar men tids nog hittar man nog någon. En sak till som är bra är att poliserna kan få personliga problem. Skådespelarna är superbra och det är kul att även Efterlyst är med lite Helt enkelt: ett jättebra spel!

Betyg till spelet
Jag tycker som jag tycker i varje sak pga:
GRAFIK: Spelet ser jättesnyggt ut och filmerna ser inte suddiga ut. Men husen ger mig en Monopol-känsla och den är ganska löjlig.
SPELKÄNSLA: Det är en härlig känsla att veta att man har hand om en polisutredning. Spelet har en bra story och man tror liksom på skådespelarna.
LJUD: Musiken är superb och man får en härlig känsla av att det är något mystiskt på gång.
HÅLLBARHET: Spelet är jättebra första gången man spelar, men sen blir det lite tråkigare när man vet vem det är. Så man blir lätt trött på det efter första gången.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9