Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPirates of the Caribbean: At World's End

PC
Pirates of the Caribbean: At World's End
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  22 maj 2007
 • Utvecklare
  Eurocom Entertainment Software
 • Antal ägare
  29
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Tips: Submissions och slagtips

Inskickat av DavidNilsson den 30/07 -07 01:10

Sub-Missions

På varje bana finns det Sub-Missions. Om du klarar ett uppdrag (Sub-Mission) så kommer du att belönas med antingen en ny karaktär, Poker eller Pirate Dice kort, ett nytt svärd m.m. Som exempel så finns det Crab Pendants som du ska hitta ett visst antal av på de flesta banorna! Sen ska du få ihop loot (guld).

Sen finns det Challenge Mode, där det finns tre utmaningar på varje bana. Då väljer du först en karaktär och sen får du välja på Combat Challenge: där du ska döda ett visst antal fiender inom en tidsbegränsning. Combo Challenge: slå på så många fiender du kan inom en tidsbegränsning. Jag föredrar att använda kombinationen Range Attack – Z X C, då anfaller du många fiender samtidigt men skadar de inte så mycket, men du får en hög combo. Loot Challenge: Ska du samla så mycket pengar du kan inom en tidsbegränsning.

------------------------------------------

Jag vet det lätt bästa sättet att slåss på om du inte är så noga med att få hög combo! Du blir inte ens skadad! När du möter en boss t.ex. så håll inne Shift. När motståndaren slår ska du snabbt trycka ned "Z" eller "X". Så hejdar du hans slag och slår till honom samtidigt. Funkar på vilken gubbe som helst!

----------------------------------------------

I det här spelet finns det sub-mission och om du klarar det så låser du upp en funktion eller gubbe. När du spelar Pirate Dices får du välja 3 brickor som "fusk" som du har låst upp. Välj helst att byta tärningar. Sen ska du byta dina tärningar till ettor eller + ett annat tal. Ettor är vad som helst. Sen när du har 5 lika så har de andra minst en av det talet så ta typ och satsa 8-9 så kommer de att tro att du ljuger. Men det gör du ju inte och så vinner du ronden! Lycka till!

Fusket har betyget 7.25 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.