Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPangya

PC
Pangya
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  25 mars 2007
 • Utvecklare
  Ntreev Soft
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- 7.8

Speltest av u5TheNewGene

Inskickad av u5TheNewGene den 26/08 -10 06:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Pangya är ett anime-baserat golf fantasispel. Du spelar med folk online, och kan spela turneringar. Bli medlem i Guilds samt köra Guild Battles. Det finns totalt nio spelbara karaktärer, sexton banor och varje bana innehåller arton hål. Man kan välja inställningar för varje match, t. ex. om du bara vill spela tre, sex eller nio hål. Du kan också spela "Pang Battler", där ni slåss om varandras Pang (valutan i spelet).

Vad jag tycker om spelet
Spelet är kul, när folk hör ordet "golf" så tänker de flesta att det suger, men det är ett riktigt roligt spel. Vanligt folk, bra gjorde karaktärer, mycket kläder, klubbor, caddies med mera som man kan köpa för spelpengar. Spelet håller länge för man satsar på olika kläder och att det finns många levlar.

Lite smått negativt med spelet:

En del satsar bara på Hole-in-Ones, de gör en tre hål match och om de missar så lämnar de matchen. Ibland så finns det många hackers alltså folk som fuskar så de alltid prickar hålet på ett skott eller kan slå hur långt som helst. Det brukar oftast fixas efter ett tag, men det kommer alltid nya hackers efter någon månad.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är inte i toppklass men den duger för att vara ett gratis onlinespel.

Spelkänsla: Det är ingen direkt speciell spelkänsla. Kamera vinklarna är väl bra men man lever sig inte i spelet så värst mycket.

Ljud: Bra ljudeffekter, skön musik, vad mer kan man säga?

Hållbarhet: Spelet håller hur länge som helst om du har nån att spela med. Många levlar och man blir bara bättre och bättre. Nya uppdateringar nästan varje vecka, med massa nya ovanliga saker som man kan vinna i Papel Shop.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 6