Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nord

PC
Nord
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2008
  • Utvecklare
    SLX Games
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7

Speltest av Zetterberg98

Inskickad av Zetterberg98 den 17/06 -10 10:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska försöka bygga en så stor by som möjligt med resurser. Man ska hitta 6 stycken resureser för att gå upp en level. När man har kommit till över level 10 så såste man hitta 6 resurser 2gånger. På level 20 så måste man hitta det 5 gånger. På level 30, 10 gånger. Efter detta ökar det med 10 gånger var 10:onde gång. Om man har slut på resurser själv så kan man resa till andra byar och fråga om det är stängt. Men många har öppet för att få medaljer som man får om man har gett bort många saker av en viss resurs. Kom ihåg, vattna efter dig när du har tagit hos andra. Annars kanske dom bannar dig och du får aldrig mer komma tillbaks dit om dom inte tar bort din bann.

Vad jag tycker om spelet
Det är jättekul. Själv är jag level 53 nu när jag skriver detta. Det kan bli lite jobbigt att levla när du kommer till level 50 ungefär. Då behöver man 30 snurr på hjulet somman levlar med. Jag tycker att man borde spela ofta när man spelar Nord. Det behövs. Vissa saker kan ta 24 timmat att bli klara men då måste man vara väldigt hög level. Från början tar det ungefär 5 till 10 minuter för dina resurser att växa upp.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra på byggnaderna men lite sämre på din spelare.

Spelkänslan är lite svår att bedöma. Det är nog inte så mycket men man vill spela mera hela tiden.

Ljudet är bra. Man hör om någå resurs växer upp. Om man chansar på hjulet och inte har alla reurser som behövs så låter det läskigt om mna missar. Om man har alla sakerna så kan man få 2 gånger och hoppa över ett snurr på hjulet.

Hållbarheten är bra fast det kan gå långsamt ibland. Om man har en seg dator så kan man loggas ut ibland.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6