Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 2003

PC
NHL 2003
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    25 oktober 2002
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    169
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 7.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/01 -07 13:55

Handling / story / vad man gör i spelet
I NHL 2003 så ska du spela hockey med olika lag i NHL men även med landslag. Du kan spela massor av olika saker som världsmästerskap och en NHL säsong. Om du spela ett världsmästerskap så kan du välja ett landslag och kämpa om att vinna.
Om du spelar en säsong så kan du vara ditt favorit NHL lag och kämpa om att vinna Stanley Cup medans du måste hålla koll på dina bästa spelare.
I spelet kan du inte göra så mycket mer. Du kan spela en vanlig träningsmatch eller spela över internet. Du kan också skapa egna spelare m.m.

Vad jag tycker om spelet
Ett lite halv tråkigt spel som man inte spelar så jätemycket. Inte så jättemånga olika spellägen men det är kul i bland. Spelet kunde dock ha varit mer utvecklat och passar inte direkt till såna som vill ha riktiga hockeyspel med action och spänning. Jag rekommenderar inte det här spelet men det kan vara värt att testa på nån gång.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men spelet går lite hackigt ibland. Det kan förstås bero på vilket grafikkort man har. Inte en så jättebra spelkänsla. Spelet kunde hya varit mycket bättre. Det finns inte så mycket att göra heller. Grafiken får en 7:a. Ljudet är helt okej både under en match och i menyn så jag ger ljudet en 8:a.
Hållbarheten är inte så bra. Man spelar inte det här spelet så länge.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7