Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNHL 2002

PC
NHL 2002
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  5 oktober 2001
 • Utvecklare
  EA Sports
 • Antal ägare
  165
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9

Speltest av Chrisu95

Inskickad av Chrisu95 den 06/12 -10 22:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kan spela enskilda matcher. Spela säsong, spela turnering. Man kan även spela straffläggning. Man ska samla NHL poäng så man kan köpa NHL kort. För att sedan låsa upp olika spellägen, hyllningar och spelare. Olika spellägen är: sumohockey, djupröst, kryp och väx, skogsekorre, stora huvuden, stor arena, efter stängning, huller om buller och last man standing. Spela mot sina vänner online.

Om man spelar säsong så när man har gjort 50 mål med en spelare så kommer det upp på skärmen 50th Goal = 50:e mål på en säsong lika kommer när man har gjort 93:e målet för då slår man Wayne Gretzkys målrekord på en säsong. Skapa spelare, skapa två användarlag kan man också.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är det bästa NHL-spelet. Bra grafik med tanke på att det är ifrån 2001. Personligen tycker jag det har bättre grafik än t.ex. NHL 2004. Jag tycker att man får lite extra skön känsla när det finns tacklingar och räddningskamera och frilägeskamera. Tycker det är ett fint spel när man kan få matchstraff för en tackling(kan man inte i de flesta NHL-spelen).

Kommentatorerna tycker jag är riktigt trevliga att lyssna på en ishockeymatch. De lever med i spelet och är faktiskt roliga ibland. Men höjdpunkten tycker jag är NHL-korten; det är så kul att de finns där. Som de olika spellägena t.ex. Last man standing = när man tacklar så lämnar den man tacklat att ligga på isen stilla så man kan spela 1-mot-1. Jag spelar det ännu (2010) och det har funkat på alla datorer jag har testat det på. Själv spelar jag det på Windows Vista och det fungerar perfekt. Så det jag har att säga åt alla som ser någon som säljer det: KÖP DET! Sumpa inte chansen det är ett otroligt välutvecklat spel för att vara ifrån 2001. Ni kommer inte att ångra er.

Betyg till spelet
Grafiken: Bra för att vara ifrån 2001, men om man kollar på t.ex. NHL 2009 så är ju nog grafiken bättre på NHL09, men det är ju självklart. Så grafiken blir ''bara'' en sjua.

Spelkänslan: Utmärkt. Man kan helt enkelt inte få nog av det här spelet. Fina tacklingar, rättvisa domare och trevliga och roliga kommentatorer. De är inte störande.

Ljud: Strålande musik, bra ljudeffekter och ja, vad kan man säga skridskoljudet hörs bra och ja perfekt helt enkelt. En självklar tia.

Hållbarhet: Jag har haft spelet i snart tio år och det är lite rispor på skivan, men det är ändå i perfekt skick. Och som sagt man kan inte tröttna på det här spelet. Om man gör det spela inte det på en månad då och spela det efter en månad är det roligt igen. En klar tia.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10