Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 08

PC
NHL 08
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    11 september 2007
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Emppu202

Inskickad av Emppu202 den 25/05 -08 09:23

Handling / story / vad man gör i spelet
NHL är en hockey liga som anses vara bäst i världen. Dessa spel har kommit ut efter varann varje år sedan 1994. Den serie spel är troligen den största bland spel.

I detta spel är det meningen att spela hockey. Du kan bara lira matcher, eller sen ta och försöka som GM för ett lag. Detta betyder att du skall välja ut spelare till matcherna, byta spelare, köpa spelare och se till att din spelarbudget inte går över max. Du kan också förbättra vissa saker i laget som kan göra att t.ex. ditt lag spelar bättre borta, när du simulerar. Du kan också spela matcherna själv. En sk. Dynasty Mode jag just berättat om, kan hålla på länge, flera år. Men om du väljer att ta ett annat spelläge så kan du spela bara en säsong. Det nya med detta spel är att du även kan spela i Dynasty Mode med de europeiska lagen som finns med i spelet.

Du kan även spela typ VM turneringar. Där är du ett land. DU kan tex. välja att vara USA och välja ut spelare i ditt lag.

Som i de flesta NHL spel kan du skapa egna spelare och lag. Det finns en massa att välja mellan och det är väldigt kul.

Sen kan du såklart spela online med alla världens människor

Vad jag tycker om spelet
Jag blev ganska imponerad av detta spel. Den grymma låtlistan och grafiken gjorde allt så fint att spela. Även de nya kontrollerna gjorde spelet mer trovärdigt. Om du vill ha ett bra sport spel rekommenderar jag detta. Kul nöje för alla åldrar. Ännu kunde man förbättra med att referatet inte skulle vara så hackigt. Annars är allt bra.

Priset är ganska lågt då spelet har ett dåligt rykte.

Betyg till spelet
Grafiken får en 9:a. Den är trovärdig och spelarna rör sig trovärdigt. De har också fixat så att målvaktens rörelser ser realistiska ut, väldigt bra!

Spelkänslan får 10. Det är så realistiskt att spela. Inte bara åka runt och skjuta, utan man måste ha en bra taktik. Du vill gärna spela hockey efter att du lirat en stund.

Ljudet får 9. Musiken och ljudet från planen och publiken är verkligt och fint, men referatet sänker betyget lite. Det är väldigt hackigt.

Hållbarheten får 7. Den är inte så bra. Du kan spela spelet några dagar men sen tröttnar du. Men du kommer kanske att ta fram det och lira på nytt nästa år.

+ Bra grafik, ljud och spelkänsla. Även kontrollerna är bra.
- Dålig hållbarhet och referat

//Emppu202

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10