Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 06

PC
NHL 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    6 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    91
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.6

Speltest av Martinio

Inskickad av Martinio den 13/12 -05 07:14

Handling / story / vad man gör i spelet
NHL 06 är som dom gamla NHL spelen men det finns mycket nya olika spel typer.

Du kan även nu göra ett eget lag eller flera egna lag som du kan lägga in i NHL när du spelar dynasty mode.När du spelar dynasty blir du GM till vilket lag du vill i NHL eller så tar du med något av dina egna lag och bli GM för det laget.När du är GM får du även välja namn och hur du är som GM.Du kan också simulera matcher som i FIFA och kripa in i matcherna när du har lust.För att få dina spelare bättre i dynaste kan du göra din assisterade tränare bättre och din tränare.Du kan även utveckla kontorets personal mm.Om det går bra i serien står det i tidningen och så kan du få e-post meddelande av lagets ägare,spelare som blivit byta mm.

Du kan också spela med lag i svenska Elitserien,finska Sm-liiga och tyska DEL.

Sen finns det Free For All där du kan spela mot kompisar (4 personer) eller spela själv du får välja en center i något lag i NHL och sen möter du en målvakt och två backar om du vill och ska försöka göra mål på tid eller så får du bestämma hur många mål du vill mins 5-15.

Som sist så kan du spela en NHL säsong med 29-82 matcher 29 är mini 58 är medium och 82 är en hel NHL säsong.Du kan också spela träningsmatcher som i alla andra NHL spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar NHL 06 och ångrar verkligen inte att jag köpte det.Det jag tycker är roligast är att spela dynaste mode med mitt eget lag som har alla NHL's största stjärnor.Jag tycker inte att det finns något dåligt med spelet jag tycker att ea verkligen har lyckats med NHL 06.Det ända som är jobbigt är när man förlorar en match för jag lever mig in i spelet så då blir jag överdrivet sur.

Betyg till spelet
Grafiken till NHL 06 är suveränt bra och är verkligen värt en 10.

Spelkänslan är riktigt grym jag brukar leva mig in i spelet och sen bli riktigt sur när mina motståndare lyckas göra mål och nästan av sluta spelet så spelkänslan är grymt bra.

Ljud och musiken är bra jag har verkligen börjat gilla två låtar som finns på spelet red flag och atomic love.Ljudet till matcherna är riktigt bra och så kan lagets fans roppa saker som tex go team,we rule mm så ljud och musik har ea också lyckast med.

Hållbarheten är bra också spelet dampar aldrig och det går inte sönder så lätt häller så det är värt en 10!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10