Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark

PC
Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    5 december 2003
  • Utvecklare
    BioWare
  • Antal ägare
    45
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.3

Speltest av wangeman

Inskickad av wangeman den 25/08 -05 10:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Det hela handlar om att rädda världen och det gör vi så gärna så! Världen tycks aldrig klara sig själv och det är bra för vårt lilla enmansföretag. I spelets början har min karaktär precis anlänt till staden Waterdeep. När han som bäst ligger och sover på ett mer eller mindre respektabelt värdshus i Waterdeep väcks han av någonting. Nyvaken och förvirrad upptäcker han att en mörkhyad kvinnlig alv bryter sig in i kistan innehållandes hans personliga tillhörigheter! Samtliga tillhörigheter försvinner raskt i ett moln av magi och stackaren är nu halvnaken, fattig och rödlätt på kinderna. Efter att ha tagit hand om tjuven ifråga visas han till ett angränsande rum av värdshusägarens dotter där man kan bylta på hans frusna lemmar lite tyg och rustningsdelar. Efter det bär det av ner i den allmäna matsalen där han träffar på några vänner.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är helt underbart. Jag spelade igenom det på drygt 20 timmar och jag njöt av varje ögonblick. En sann uppföljare till ett av de bästa äventyr som gjorts till PC och en klar förbättring från Shadows of Undrentide enligt mig. Förhoppningsvis kommer Bioware fortsätta att hålla en lika hög standard på sina kommande spel, och då har vi verkligen härliga saker att se fram emot.

Betyg till spelet
Grafiken är bra man kan se att speltillverkarna lagt ner mycket på grafiken.
Ljudet är helt OK.
Spelkänslan är bra men kunde varit bättre.
Hållbarheten är fantastikt man kan spela om spelet minst 2 gånger.

Detta är ny saker:
Aurora toolset har även det fått sig ett litet uppsving med lite nya texturer och miljöer. Bland annat ett litet köttigt inslag av några odjurs bostäder vilka består av ett organiskt material.
Himlen har fått färg den med och spelet använder många effekter på ett bättre sätt nu, något som klart förbättrar det visuella godiset för våra krävande ögon.

En liten rolig ny detalj är att kameran nu kan låsas över spelarens axel, något som kan vara en trevlig omväxling från den vanliga vinkeln, snett bakifrån.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8