Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

PC
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    9 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    521
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.9

Speltest av Carlesjo

Inskickad av Carlesjo den 13/01 -07 22:13

Handling / story / vad man gör i spelet
I Need For Speed Underground 2 kan man välja spela på det sätt som passar en bäst. Några olika tävlingar, friåkning och karriär. Tävlingarna förekommer även i steget karriär.
Friåkning är för de flesta nybörjare av bilspel som bara vill utforska staden o gatorna utan några egentliga utmaningar. Min yngre bror prövade t ex friåkning som lite övning innan han började med karriären.
Steget karriär ärför de som lärt sig köra de olika tävlingarna och vill ha en utmaning. I början får man låna en bil och komma till en bilmarknad. Där får man köpa en egen bil, men de bästa är då låsta. I den större delen av karriär kör du runtpå gatorna och utforskar staden och hittar spännande tävlingar. Det är på detta sättet du tjänar pengar. För dem kan du göra din bil snyggare, snabbare och bättre kontrollerad. Det finns otroligt många och snygga delar att välja på.
Allt eftersom man klarar flera tävlingar och får snyggare bilar, blir du kändare i staden. Senare får du en sponsor som vill att du gör speciella tävlingar och du vinner då mycket större summor pengar.

Vad jag tycker om spelet
Grafiken är otrolig på gatorna, alla ljusen och bilarnas delar som blänker. Många färger som gör det vackrare och miljön är bra egenomtänkt. Ljuden är också bra gjorda (det låter t ex om man faktiskt kör upp på trottoarkanten) och det är vildmusik i bakrunden. Det kan bli störande ibland, men man kan utan problem bara stänga av musiken och sätta på sin egen musik!
Det finns olika sätt för olika bra förare. Friåkning roar de yngre och nybörjare. Karriär är för dem som älskar bilspel och filmer som The Fast And The Furious, spelet liknar den ganska mycket.
Många delar och olika snygga bilar. Man känner stor skillnad om man kör en mindra bil eller en stor med NOS!
Man får en otrolig spelkänsla och man har svårt att slita sig från datorn!
Men, karriären bygger på att din karaktär är en kille. Vilket är ganska synd. Jag känner mig förolämpad att vara en tjej som sitter vid skärmen och slår alla de kaxiga grabbarna som motståndare!
Men detta visar att också de somär ointresserade av bilar fastnar för det här spelet, det kan jag erkänna! :D

Betyg till spelet
Grafiken är BRA! Man blir riktigt glad av att se en sådan naturlig miljö och röken från motorerna.

Spelkänslan är också helt OK! Jag fastande för spelet fastän jag bara är en vanlig tonårstjej som aldrig satt mig vid datorn och kört ett bilspel i mitt liv! Det är ett gott tecken, man får lätt många att fastnaför det.

Ljuden är bra, men musiken är inte sprecis min smak av musik. Man kan stänga av musiken, och ljudet av gasande motorer är skööööönt!

Spelet är ännu ganska nytt för mig, men skivan har hamnar på golvet några fåtal gånger utan att repa sig.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10