Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

PC
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    9 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    521
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.9

Speltest av Samsam999

Inskickad av Samsam999 den 08/08 -06 10:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en mästare i Underground världen och får snart problem som får dig att resa med flyg till Baywiew. Och där får du nu börja om med att skapa dig ett namn i Underground världen i Baywiew. Du börjar med en helt vanlig bil och fortsätter uppåt tills du har en riktig stylad och snabb bil som käkar asvalt till frukost.
Man kör fritt i staden Baywiew och kör och letar upp sina lopp och tävlingar som är allt från drift i uppförsbackar, till U.R.L m.m. Det bästa med spelet är ju såklart att man kan styla bilen efter eget behag som att t ex att ändra backspeglar, fälgar, frontar, dörrar m.m. man köper och byter sakerna på bilen igenom att köra in i affärer och sitt eget garage. och man kan ha högst fem bilar i Underground läget så et är bara att välja ut sina bilar av omsorg.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket bättre än föregångaren Need For Speed Underground. Och det är ett av de bästa bilspelen i världen tycker jag i alla fall. Det är grymt häftigt att få ändra lite varstans på bilen. Men det jag saknar är att man inte kan inredningen i bilen också! För att det hade ju man kunnat göra plus att man kunde ha fått med fler saker att ändra på bilen som att ha neon runt hjulen också. Men man kan inte få allt man vill ha. Det är även bättre grafik, ljud, och mer saker som man kan göra i spelet. som att köra runt i en stad óch leta upp loppen själv är kul och att man kan köra till affärer och köpa saker till sin bil. Det är svårt att slå Elecktronisk Arts Need For Speed Underground 2.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra bättre än i ettan för där valde jag bästa grafik men fick så dålig grafik att den inte äns var värd att kallas bästa grafik i ettan fastän att jag använde mitt gammla Ati Radeon X600 med 256 DDR Hyperminne

Ljudet är helt otroligt allt låter så verkligt att man kunde tro att man verkligen är med och tävlar på riktigt.

Spelkänslan är så bra att man verkligen tror att man är med och tävlr och kör finns det något bättre än att köra sina bilar snabbare än 100 km i timmen.

Hållbarheten vara väl i så där en en vecka ifall om man är snabb eller så varar den i sex veckor om man tar det lungt om man spelar någon timme varje dag. Men det blir aldrig tråkigt så det är bara att börja om eller fortsätta med sin omgång.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10