Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Undercover

PC
Need for Speed Undercover
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  21 november 2008
 • Utvecklare
  EA Black Box
 • Antal ägare
  27
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.2

Speltest av Irriterad

Inskickad av Irriterad den 20/06 -09 17:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är dags att sätta sig bakom ratten igen och det kommer inte att bli lätt. Du både jagar och jagas, och tiden är knapp. Du kommer att behöva all hjälp du kan få för att fånga brottssyndikatets tjallare och få de svar du behöver. Du har hamnat mitt i smeten och måste tänka snabbt för att komma undan med livet i behåll.

Du befinner dig mitt uppe i ett intensivt filmliknande spel, där både storyn och bilkörningen är en del av upplevelsen. Allt eftersom du gör framsteg i spelet så håller polisen bättre och bättre koll på dig och polishelikoptern kommer att spåra och trakassera dig, vilket gör det enklare för polisbilarna att upptäcka dig. Åk mot skyskrapor, tunnlar och broar för att undvika "ögat i skyn". Du deltar i motorvägsjakter genom tung trafik och utsätts för hårda kollisioner och allt är mycket verklighetstroget med hjälp av sofistikerad AI-teknik.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra gjort. Grafiken är väldigt bra när man kör på högsta inställningen. Röken är verklig, men världen är lite för ljus. Det är lagom svårt också. EA har lämnat banracingen vilket är ett plus för mig. Men jag saknar den där mörka nattkänslan från Carbon. För hur många skulle tävla på gatorna mitt på dagen?

Betyg till spelet
Grafiken: Den är riktigt bra. Allting är helt rätt. Bilarna är verkliga, husen är snygga och röken är helt perfekt. Det leder till en 10.

Spelkänslan: Styrningen ligger lite efter. Det är väldigt jobbigt. Om man kommer in i en "sick-sack körning" blir det väldigt svårt att börja köra rakt igen efter det. Därför blir det en 6.

Ljudet: Ljudet är väldigt bra. Det låter exakt när det ska och krascherna är riktigt högljudda, precis som det ska vara. När man kör på en s.k. "Pursuit breaker" så låter det riktigt ljuvligt. Därför blir det en 9.

Hållbarhet: Till skillnad från Carbon och Pro Street så är det här spelet riktigt långt. Det tar 1-2 veckor att klara ut det vilket är perfekt enligt mig. Därför blir det en 9.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6