Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed SHIFT

PC
Need for Speed SHIFT
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    18 september 2009
  • Utvecklare
    Slightly Mad Studios
  • Antal ägare
    16
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av oblivionluve

Inskickad av oblivionluve den 15/01 -10 22:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu är EA's nya Need for Speed här!

Allt börjar med att du får testa en bil på en bana. Efter att du har kört färdigt så ska du ändra inställningarna i svårighetsgrad och hur svårt det ska vara att svänga osv.

Innan du börjar din Karriär ska du köra ett race då du kan käna pengar och köpa en bra bil, Ge ditt bästa, eftersom början är mer viktig.

Nu så kan du köra race genom att välja i Career på menyn. En del är: Car Battles, Car vs Car, Time attack osv. Det som är nytt på Shift är att det finns olika bilklasser (Tier 1, Tier, 2, Tier 3, Tier 4). Du låser upp bil-klasserna genom att samla en viss summa stjärnor som du får i Racen. På Shift kan du också gå upp i nivåer (1-50), Då kommer få ikoner ibland som visar hur du är som förare.

Till slut så kan du skaffa värstingbilar och uppgradera dom, Och tjäna Mycket pengar!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker Need For Speed: Shift är det bästa bil-spelet jag har kört. Fysiken, grafiken, spelkänslan, Jo allt är underbart. Jag spelar det varje dag och tycker ändå det är jättekul. Det som kan bli jobbigt är att vissa race är serier som du ska göra flera på raken, och då kan du bli lite trött.

Jag gör mina egna val, Går upp i nivå, samt skaffa flera bilar som du kan ha i Garaget.

Betyg till spelet
Grafiken är otroligt bra. Blänkande effekter på bilarna, Solsken som bländar, Träden och allt utanför banan är väldigt detaljerade och personerna som sitter i publiken ser verkliga ut. Jag har högsta inställningarna och det är riktigt häftigt. Grafiken får en 10:a !

Spelkänslan är underbar, Man hör ljudet, ser kamerablixtar från publiken och när du kör in i något hårt så blir skärmen svart-vit eller suddig. Riktigt bra fysik. Spelkänslan får en 9:a.

Ljudet är bra men det kan bli lite jobbigt med allt läte från bilarna. Annars gillar jag det stort. Ljudet får en 8:a.

Hållbarheten är nog det bästa, Man kan köra om spelet flera gånger utan att tröttna. Börjar man om spelet så kan man göra nya val att köpa bilar osv. Ett spel som aldrig blir tråkigt. Hållbarheten får en 10:a!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9