Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed II

PC
Need for Speed II
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    30 april 1997
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    183
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/03 -10 10:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Need for Speed II är ett ganska så gammalt spel, men det är ändå väldigt roligt. Need for Speed II är det andra spelet i NFS-serien och är utvecklat av EA Canada. Det är uppföljaren till The Need for Speed.

Det NFS2 skiljer sig från The Need for Speed är att det är mycket snabbare och exotiska bilar. Det är även så att alla banor (Circuit) och A till B-racing (Sprint) är i olika delar i olika länder. Det finns även en ny typ av racing, Knockout, som går ut på att den som kommer sist blir utslagen.

Bilarna finns i tre klasser:

Klass A:
McLaren F1
Ferrari F50
Ford GT90
Lotus GT1

Klass B:
Ford Indigo
Jaguar XJ220
Isdera Commendatore 112i

Klass C:
Italdesign Cala
Lotus Espirit

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar det här Need for Speed mest av alla. Helt underbart spel som jag spelade runt 3-års åldern och jag spelar det fortfarande. Det är väldigt svårt, men ändå sjukt roligt och det blev ju mycket roligare när man använde ratt.

Det jag inte gillar med det är att det inte är biljakter, så det är det dåliga med spelet, men annars är det väldigt roligt. Det finns även en hel del bilar att välja på, alla är väldigt bra och funkar på alla banor. Skillnaden är ljudet och formen på bilarna.

Alltså är det ett roligt spel!

Betyg till spelet
Mina betyg:
Grafik: Jag gillar grafiken. Man ser fort att det inte är 2009-grafik, men det är sjukt snyggt gjort för att vara gjort då och att vara det andra Need for Speed-spelet. Jovisst, det är kantigt, men bra grafik. 10/10.

Spelkänsla: Jag älskar spelkänslan. Man sitter verkligen i bilen och speciellt om man har ratt med. Jag gillar det som mest när man sitter i cockpiten. 9/10

Ljud: Ljudet är inte så bra, alla bilar har samma ljud på motorerna, men krascherna är helt okej. 6/10.

Hållbarhet: Jag har spelat det sedan jag var tre år och jag spelar det väldigt mycket fortfarande. Men det beror ju på om man är lika inne i bilspel som jag. Jag tycker att det håller ett bra tag innan man tröttnar på det. 8/10.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9