Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

PC
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    3 november 2006
  • Utvecklare
    Black Box
  • Antal ägare
    193
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.4

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 02/07 -07 15:39

Handling / story / vad man gör i spelet
I "NFS: Carbon", som är en sorts uppföljare till "NFS: Most Wanted" kör du i början ett street race i Rockport med några andra killar, men snuten kommer och den enda som kommer undan är du, på vägen tillbaka mot Palmont City jagas du av Cross genom en livsfarlig canyonväg. Men vägen tar slut och Cross fångar dig, men en polare, Darius hjälper dig. Du startar en ny karriär genom att välja en ny bil, för att ersätta bilen som Cross totalkvaddade. Det finns tre typer av bilar: Muskelbil, Trimbil och Exotisk bil. Alla tre bilarna har olika färdigheter, du får lära dig hur du kör och använder medhjälpare, och sen får du ett tillhåll, där du kan modifiera i strort sett allt på bilen, och med autosculpt-funktionen, skräddarsy din drömbil.

Palmont City är uppdelad i fyra delar, som styrs av olika gäng: T.F.K, Bushido, Stacked Deck och 24:th Street Crew.
Du ska besegra bossarna genom att racea genom deras territorier, ju fler bossar du besegrar, desto fler nya gängmedlemmar får du.

Vad jag tycker om spelet
JAg tycker att NFS: Carbon är det bästa bilspelet jag spelat (å andra sidan är det det ENDA bilspel jag spelat xD), det är inte bara väldigt kul, utan den fantastiska grafiken gör det ännu bättre. Bilarna ser nästan verkliga ut! Och animatörerna har lagt mycket arbete på ansiktena, också de ser nästan äkta ut. Det är kul att fly från snuten (så länge dom inte tar ens bil!), och att krasha sönder föremål. Och att spelet utspelar sig på natten gör det extra roligt.

Betyg till spelet
Grafiken får 10/10, den är helgrym, bilarna och människorna ser äkta ut.
Spelkänlan får 10/10, allting är väldigt verkligt, och man kan riktigt se skadorna ens bil får. Men en sak som kan vara lite jobbig är de tvära kurvorna.
Ljudet får också 10/10, man kan höra polisen snacka via radio, och när man krashar låter det bra.
Hållbarheten var tyvärr sämre: 7/10, spelet är väldigt kul, men är lite väl kort. Men, det är helt klart ett bra spel.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10