Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

PC
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    3 november 2006
  • Utvecklare
    Black Box
  • Antal ägare
    193
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.4

Speltest av aiman

Inskickad av aiman den 14/01 -07 18:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Du som inte har spelat det här spelet, måste bara göra det. Spelet går ut på att du ska besegra tre "världar". I varje "värld" finns det olika ställen som olika lag äger. För att man ska ta över de ställerna, så måste man köra på olika banor som finns utspridda på kartan som stjärnor. Med hjälp av sitt lag som man gör (köper spelare) så kan man vinna och få hjälp under spelets gång. När man har vunnit på alla ställen i en värld, så får man möta "Bossen" i den världen.
Om man vinner honom så har man tagit över den världen.
När du har ditt lag så kommer du få välja en logga som du ska ha för att man ska veta hur ditt lag ser ut. Sedan när du har testkört från början får du välja en bil av fem st
(jag har NFSC Black Edition).
När du ska staila och uppgradera din bil så gör du det i Safe house, där du sparar allt också.
Under spelets gång kommer du få nya partner som du kan köpa och de ger dig extra mycket pengar när du har vunnit en bana. Sedan är det bara att spela på!

Vad jag tycker om spelet
Spelets grafik är jätte bra för att man ser alla detaljerna (om du har ändrat grafiken till den högsta på menyn). När man spelar så ser man på bilen skuggor av ljus som far förbi när man kör med den. När man kör snabbare så ser man streck där på vingen för att se hur luften for förbi.

Känslan när man svänger med bilen är ganska skön, för att kameran följer med när bilen svänger och det gör så att det blir mer värkligt.

Ljudet är också jättebra för man hör alla de små detaljerna som for förbi, men den är inte av den bästa.

Jag tycker själv om de nya bilarna som har kommit, specielt de snabba Muskel bilarna som for som raketer när man trimmar de till fullt.

Men en sak gillar jag inte med det här spelet. När man ska staila sin bil så finns det inte så mycket att göra på den, bara några bilder på hela bilden kan man göra, man kan inte göra som på NFS Underground 2 att man lägger in stora högtalare eller något liknande. Men när man ska göra sina fäljar och andra saker på sin bil så är det strålande.

Betyg till spelet
Grafiken; är inte den bästa men den duger med alla de små detaljerna.

Spelkänslan; Jätte bra, för att som sagt, att kameran följer med när man svänger bilen.

Ljudet; är OK men den kan vara bättre.

Hållbarhet; Jaa vad ska jag säga, den är rolig från början, man kan köra den ganska länge men redan när man börjar komma till sista bossen så börjar man tröttna lite. Men det so är roligt är Driftningen i spelet.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9