Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Napoleon: Total War

PC
Napoleon: Total War
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    26 februari 2010
  • Utvecklare
    Creative Assembly
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 18/05 -10 15:08

Att börja spela online på detta spelet kan vara lite svårt. Här är några tips.

Land battles:
1. Innan du ger dig in i mark strider så är det bra att veta att Kanoner som dras av flera hästar (horse artilery) är bra till stora öppna banor (ingen siege) för deras snabba förlyttning.
2. Ställ alltid upp dina trupper i långa led... Line infantery för sig och      lite infantery för sig. Att hålla leden är mycket viktigt för både offensive och defensiv tacktik.
3. Hästar är inte så bra som i tidigare total war spel så om du har hästar i din arme så är det viktigt att attakera från sidan... Dem lättaste målen är lite infantery och artilery.
4. Lite infantery har alltid längst range så se till att dem går först men dock har dem lätt att fölora sin moral så efter att dina lite infanterister har kommit innanför fiendens range så se till att föra tillbaka dem i säkerhet och fortsätta sjuta.

Naval battles:
1. Dem maffiga 122 och 140 kanoners skeppen är goda exempel på några överlägsna skepp (140 kanoners skepp har bara spanien) men i alla tillfällen är dem inte det bästa valet. dessa skepp kan sänkas mycket lätt av ett par bomb ketches (som sjuter bomber upp i luften och ner på dina skepp vilket leder snabbt till bränder som gör så att dina trupper hoppar av båten och du förlorar din båt) Ironclad är ett mycket bra skepp med för att den kan trotsa vinden och kan segla mycket snabbare än andra skepp dvs. att det är bäst att använda kanonskotten som sjuter sönder segel när du använder detta skepp ( ironclad är också bra på att sänka båter som bombketch)
2. När din motstondares skepp flyr ska du inte räkna med att du ser det sista av det dem får ofast tillbaka moralen och spelaren reparerar båten igen så se till att du verkligen är säker på att han inte kommer tillbaka... Annars kan du bara skjuta mot han tills hans båt sprängs XD.

Siege battles:
1. ibland kan det vara riktigt jobbigt att misslyckas med att ta sig innanför muren. Då är det bäst att beådra dina trupper att klättra upp på alla fästningen 4 hörn för att se till så han får det svårt att omplasera sina trupper.
2. Att spränga upp muren med kanoner verkar också som ett bra allternativ... not. om du inte har kavaleri så är det lönlöst för att troligan har han soldater redo där innne för att skjuta dig såfort du sätter en fot innanför muren men kavalerit därimot kan vara en bra avledings manöver så att dina soldater kan vandra in under mindre beskjutning.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

xilef321 den 21/03 -12 14:24
Bra guide men mycket information.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.