Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











MU Online

PC
MU Online
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    6 oktober 2003
  • Utvecklare
    Webzen Inc.
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 9.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 00:27

Handling / story / vad man gör i spelet
I den stora världen, i detta onlinespel, tar du rollen som någon av de olika karaktärerna!

Du ska levla upp till maxleveln (som är 400) och sedan göra en reset och börja om i lvl 1. För varje gång du gör detta blir du starkare och starkare!

Under spelets gång finns det många olika världar, många olika monster och såklart massor av andra spelare!

Det finns olika saker man kan hitta, och byta till sig de saker man vill ha av andra spelar, såsom svärd (som är olika bra), rustning (armor, byxor, skor, handskar och hjälm, olika bra såklart) och en massa annat. Man kan även ha vingar, som gör att man skadar mycket mer. Det finns drakar som man kan rida på och man kan ha ringar som gör att man blir starkare. På en rustning kan det finns olika option, som "reflect" vilket betyder att om någon annan spelare försöker att döda dig så tar han själv också skada!

Det finns fyra olika saker (fem för Dark Lord / Lord Emperor) att lägga till sina points(poäng som gör en starkare) i: styrka, agility, hälsa och energy. (Även command för Dark Lord / Lord Emperor). Maxpoäng som man kan ha i allt är 65 535!

Man får 12 poäng per lvl om man är Dark Lord / Lord Emperor eller Magic Gladiator / Duel Master, men med de andra fyra får man 8. Per reset får man:

200 poäng (för de första fyra karaktärerna)
250 poäng (för Dark Lord / Lord Emperor)
300 poäng (för Magic Gladiator / Duel Master)

Så om man har 5 reset och spelar med Dark Lord, har man fått 1250 extra poäng!

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar detta spelet, spelar det väldigt ofta. Fast det har väl blivit mindre nu för tiden då alla fick börja om från början för ett tag sedan. Så jag är inte lika bra nu längre. Men spelet är verkligen roligt, det är ju online också och det tar lång tid att "klara ut".

En sak som jag gillar skarpt också är det att om man håller inne CTRL så kan man döda någon annan spelare! Men om man gör det tre gånger så blir man "ond", man blir röd och vem som helst kan döda en utan att bli ond själv, utan då blir de hjältar!
Men om man inte vill vara ond längre, kan man bara s.k. "pk-tömma" karaktären, men det kostar lite pengar (inte riktigt pengar, utan pengar i spelet)

Spelet är såklart gratis och det är också väldigt bra.

Betyg till spelet
Grafiken är bra! Väldigt bra faktiskt, men det finns saker som skulle kunna bli bättre detaljerade. Men det tar nog ganska lång tid innan det händer då spelet är väldigt stort. 9/10. Tänk också på att spelet är lite likt "manga/anime" i grafiken.

Det är ju ett slags rollspel, som man väldigt lätt lever sig in i.
Om man är väldigt stark så är det riktigt kul att bli ond och döda andra spelare! Men man kan också bli väldigt sur om någon annan dödar en. 9/10.

Det är bra bakgrundsmusik (när det väl är någon) och jag måste verkligen bara säga det att ljudeffekterna är ruskigt bra! Jag älskar dem, när man dödar någon eller smeden som står och hamrar! 10/10.

Spelet tar väldigt lång tid att "klara ut" och det finns ju jättemånga olika rustningar, alla är olika bra och alla har olika option! Det finns svärd, vingar o.s.v som man också vill ha tag på för att bli ännu bättre!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9