Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Monkey Island

PC
Monkey Island
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    1 juni 2001
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    48
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.3

Speltest av Bronx

Inskickad av Bronx den 25/08 -05 10:32

Handling / story / vad man gör i spelet
att man ska döda chuck och rädda en tjej från att bli vanlig igen !! Kul banor massa människor mm... det finns tre olika värdar kan inte namnen på alla men nöjesfältet är sista banan första Monkey island. allting börjar me att man blir upptagen på ett ont skepp med kaptenchuck och dom slänger ner han i fängelse hålan där träffar han sin kompis wille en liten pirat man ska förelämpa han så mycke som möjligt ett tips bara!! sen så hannar man inne i kaptenens skatt kammare och tar upp en varlig ring du skär upp fönstret sen kommer du till stranden där står den du gillar du ger henne ringen o vad händer det får ni lista ut själva i The curse of Monkey island!!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra men svårt ett nästan vuxen spel tycker jag men kul att klara spelet .Men inte på mega monkey är nästan så svårt så man intre kan klara det.Det tar år och klara ut spelet det tycker jag är dåligt men smatidigt bra !! kan vara lite buggit och stelt ibland. men det är vackra bilder och kommentarerna han säger sitter klockrent !!

Betyg till spelet
Monkey island är ett classiskt spel som jag tycker var det första som slog igenom som comedi spel som tillek-säpel när man fäktas ska man rimma så bra som möjligt. jätte bra .Därför får den en 9 i hållbarhet . Spelkänslan är inte värden bästa man blir nästan lite trött på och klicka sig fram men vissa kan finna en viss tjusning i det där får den en 6 i känsla.Ljudet är värdsclass tycker jag kan bugga till lite därför får den en 8.. Grafiken är jätte bra för o va så gammalt en 10 !!!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6