Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mitt Djursjukhus

PC
Mitt Djursjukhus
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    24 januari 2007
  • Utvecklare
    Pan Vision, Braingame
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.8

Speltest av aroma1

Inskickad av aroma1 den 09/03 -08 18:19

Handling / story / vad man gör i spelet
I 'Mitt Djursjukhus' man ska ta emot sjuka djur och göra dem friska igen. Till och börja med får du bara in kaniner, men sedan går du vidare till katt, hund, häst och slutligen gris. Du kan inte bara ta emot en massa djur och skicka hem dem igen, utan du måste mata dem, kela med dem och leka med dem. Och deras inhägnader behöver också städas ibland. Och du måste också köpa in ny mat åt djuren.Det finns tre olika forderblandningar; det vanliga fodret håller inte djuren mätta så länge, premiefordret håller en aning längre och superpreimiefodret håller längst, men är dyrast.
Du kan också köpa in nya instrument till att ställa diagnoser på djuren. Det finns två storts instrument av varje, ett vanligt och ett av hög kvalité (Så du kan ställa diagnosen mer exakt).
Notera att du måste också ta hand om din karaktär, veterinären. Du behöver dock bara se till att hon äter och sover. Om behovsmätarna går i botten tar det längre tid att sköta sysslorna.
Du kan bygga ut inhägnaderna två gånger och köpa leksaker till djuren, vilket gör dem gladare. Du kan också köpa in möbler till mottagningen av djuren och ditt egna vardagsrum, där du äter och läser böcker. Om du läser alla böcker(5 stycken) av en speciell ras, får du ett pris för att du är till exempel en grisspecialist. Då kan du ta hand om grisarna snabbare och ha tid över till annat.
Medan du arbetar samlar du på dig erfarenhetspoäng, vilket gör att du tar snabbare hand om djuren och när du har en viss grad erfarenhet får du gå vidare och ta hand om nästa djur, fast du fortfarande har hand om djuren som du fick in innan. Och det finns mycket mer detaljer men det går jag inte in på.

Vad jag tycker om spelet
Grafiken och spelkänslan är superbra. Djuren kanske är en aning gigantiska, men när man har vant sig är de väldigt söta. En bra detalj är att det finns olika namn på djuren och olika färger. Det finns över 100 olika sjukdomar som man får lära sig, och vissa djur får åka hem direk medan andra får stanna en till fyra dagar. Spelet är jättebra och man kan spela det länge utan att bli less.

Betyg till spelet
Grafiken är bra. Spelkänslan är en aning sämre, eftersom djuren inte sover, veterinären har bara två behov (Äta och sova) och medan hundarna, grisarna och hästarna är normalstora är kaninerns och katterna gigantiska.
Ljudet är bra eftersom de spelar musik hela tiden, även om man kan bli lite less på den ibland, och när man ska, till exempel, ta emot en kund, finns det en röst som alltid tillhör veterinären, men kunderna har olika utseenden så de har också en varsin röst. Man kan spela spelet länge utan att tröttna.
Mina betyg:
Grafiken: 9
Spelkänslan: 8
Ljuden: 9
Hållbarhet: 9 (Man måste tröttna någon gång)

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8