Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMitt Djurpensionat

PC
Mitt Djurpensionat
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  Juni 2006
 • Utvecklare
  Mindscape
 • Antal ägare
  3
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
3.5 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/05 -10 12:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en människa i ungefär 20 år. Den här "människan" har öppnat ett djurpensionat, och nu är det upp till dig att styra det hela. Du börjar med att ta hand om kaniner och sköldpador, sen fortsätter det ända upp till hästan. När du har fått hästan OCH gått upp en level så får du börja på cirkus. Då ska du skapa din egen cirkus och lära djuren tricks och annat. Du får pengar för varje djur du tar hand om och med dom pengarna kan du köpa mat, leksaker eller annat roligt till dina djur. Eftersom att du är ensam att ta hand om ala djuren så blir det väldigt svårt. Men du kan själv ställa in svårighetsgrad. På "Svår", "Mellan" eller "enkel". Om du vill ta en paus ifrån spelet så klickar du bara på "Pausa spel" längst uppe på skärmen. Något nytt för mig var att dina djur kan rymma ifrån burarna. Då måste du samla in djuret/djuren som har rymmt. Dom rymmer ifrån burarna om dom inte trivs eller är hungriga osv. Du kan köpa t.ex växter till dina burar, nya hus, osv. Man kan säga att du bor på en gård, en väldigt stor gård. Ibland kan det vara svårt att hitta. Men efer ett tag så bör du nog hitta. När det kommer personer som vill lämna sina djur hos dig så måste du hälska på dom och tacka ja till att ta emot deras djur. Om du tackar nej eller inte tar emot gästerna så går dom igen. Det bästa med hela spelet är nog spelkänslan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker väldigt mycket om spelet "Mitt Djurpensionat" och något som jag verkligen fastnade för i spelet är nog att jag verkligen gillar djur och det är roligt att ta hand om dom via data spel (PC). Men något som jag inte gillar med spelet är att om man inte klarar målen som man får vid varje nivå så måste man börja om, det är ju inte så roligt. Men iaf så är "Mitt Djurpensionat" ett av dom bästa spelen som jag har, och om du köper det/har det, så hoppas jag att du också tycker som jag tycker.

Betyg till spelet
Här kommer mina betyg:

.:Grafik:.

Grafiken är väldigt bra och mer än så behöver jag nog inte säga, 8/10.


.:Spelkänsla:.

Spelkänslan är nog ett magiskt trollspö, 10/10.


.:Ljud:.

Aja, jag har fått slut på saker att säga. Så jag säger bara; Ljudet är toppen, 9/10.


.:Hållbarhet:.

Hållbarheten är nog ett av det bäsrta någonsin, det hänger sig aldrig, lägger av eller något annat. Självklart blir det en 10/10.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10