Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMedal of Honor: Airborne

PC
Medal of Honor: Airborne
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  7 september 2007
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  41
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.8

Speltest av molle_man972

Inskickad av molle_man972 den 07/01 -09 08:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Skapare: Electronic Arts
Genre : Action
Release : 7/10 2007

Du spelar som Boyd Travers, Private First Class i "All-American" 82nd Airborne Division. Du har tränat hårt och ska ut på första uppdraget. Du hoppar ut ur plan på varje bana och du är i många olika land t ex. Holland, Tyskland och Italien. Du kan även uppgradera dina vapen genom att döda fiender, skjuta headshoot och döda många på ett magasin. Du är med i de mest fasansfulla ögonblicken, t ex. D-Day det mest kända slaget av alla i andra världskriget.

I detta spel finns det bara sex olika banor du kan spela och det är ganska synd, men de är iallefall roliga, och som vanligt är de flesta uppdragen att spränga något eller döda några viktiga personer.

Du spelar i olika länder som t ex. Tyskland, Holland och Italien. Det är ofta bara ett väder på alla banor så det är inte så mycket skillnad i länderna man är. I spelet kan man även köra online med andra personer men det har jag inte prövat ännu, har hört att det är kul så jag ska snart pröva det.

Detta är ett roligt spel, värt 100-200 kr nuförtiden så passa på och köp det för det är det verkligen värt.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar detta First Person Shotter spel om andra världskriget.

Det jag gillade mest var grafiken, den är jättesnygg. Grafiken är nästan den bästa på extremt länge. Men den slår inte CoD 2:s grafik men den är jätteskön ändå. Ljudet är ett av det jag gillade mest också, Strax efter grafiken, jag gillar ljudet jättemycket. Man hör verkligen hur man andas svårt när man är skadad eller när man landar fel med falskärmen.

Spelkänslan är också bra. Hållbarheten är bra men inte det bästa.

Hållbarheten är helt strålande men blir sämre för att det finns så lite banor så man tröttnar ganska snabbt men annars finns multiplayerläge men hållbarheten är ändå dålig.

Spelet är ett jättebra spel och banorna är roliga men det är för lite banor i spelet.

Betyg till spelet
¤Grafik¤
Grafiken är det jag mest gillar i spelet, det är jättesnyggt i spelet särskilt männen och pansarvagnarna. Grafiken får en 10 av mig.

¤Spelkänsla¤
Spelkänslan är också jättebra, får en 10 den också.

¤Ljudet¤
Ljudet är bra fast inte bäst, jag gillar den nya ljudfunktionen i spelet, alltså att man hör tyskarna skrika när man sprängt en pansarvagn. Ljudet får en 10 det också.

¤Hållbarhet¤
Hållbarheten är sämre än de andra för att det är så lite banor så man tröttnar på dom lätt men det finns multiplayer så hållbarheten får en 9.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10