Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Max Payne 2: The Fall of Max Payne

PC
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 oktober 2003
  • Utvecklare
    Remedy Entertainment
  • Antal ägare
    283
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.5

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 03/01 -06 11:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Max Payne är tillbaka! Den här gången ska du återigen ta dig igenom banorna genom att skjuta, slänga dig i slowmotion, slå och mycket mer. Spelet handling handlar om att man är polis som i första spelet. Storyn är lite konstig för ena sekunden är man på en bana och sedan i typ mitten av banan så minns man saker och man ser "Mona" (En av poliskompisarna) bli skjuten i huvet och redan nästa bana så står man och pratar med henne. Jag har inte klarat spelet än så man kanske förstår vad allt handlar om senare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket realistiskt. tex om man står och skjuter så ser man skotten flyga ner på marken och om man laddar om så slänger man magasinet på golvet, och skotten och magasinet ligger kvar på golvet, även gubbarna.
Jag tror nog att det här spelet är ett av de mer realistiska. Men dock är det ganska brutalt, så det är inget för små barn.

Betyg till spelet
Grafik: 9, Mycket verkligt gjort och mycket detaljerat.
Spelkänsla: 8, Man kan verkligen känna att man flyger i slowmotion och när man skjuter och liken, magasinen och skotten ligger kvar på marken så blir det en liten bonus.
Ljud: 7, det är helt okej ljud när man känner den där lilla känslan i magen när man är i lustigahuset-banan och det regnar blod i duschen tex. Men dom kunde ha haft lite mer musik. Dock är röstskådespeleriet väldigt bra.
Hållbarhet: 8, Jag har inte klarat spelet än (Jag har haft det i en vecka) och man vill verkligen fortsätta spela eftersom det är så underhållande.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8