Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











MapleStory

PC
MapleStory
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    29 april 2003
  • Utvecklare
    Wizet
  • Antal ägare
    195
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.3

Speltest av MasterIV

Inskickad av MasterIV den 03/05 -06 19:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar på en ö som heter Maple Island, där man går runt och lär sig grunderna, som t.ex. hoppa, plocka upp saker och slåss mot fiender/monster. Man levlar fort i början och när man är på lvl 8-10 åker man till Viktoria Island och skaffar ett jobb. Man kan välja mellan Thief, Bowman, Warrior och Magican. På level 30 kn man få det andra jobbet: för warrior är det Spearman, Page och Fighter, för thief är det Assassin och Bandit, för bowman är det Crossbowman och Hunter och för magican är det Wizard (2 varianter) och Cleric. De har andra (nya) skills/attacker och är mycket starkare. tredja jobbet får man på lvl 70.

Vad jag tycker om spelet
Helt klart det bästa spel jag någonsin spelat. Väldigt roligt, iallafall på den första gubben man gör, när man lär sig hela tiden medan man spelar. Man vet när man nästan har gått upp en level och då får man en extra drivkraft (så är det iallafall för mig). Spelet är så kul att jag inte riktigt kan släppa det med tanken, så det passar bra för alla som får spela mycket. man tröttnar kanske fortare då, men det som jag blir mest trött på är att jag inte levlar tillräckligt fort, men det beror bara på att jag inte spelar (får spela) så mycket.

Betyg till spelet
Spelet har mycket bra spelkänlsa och det håller länge.
Grafiken är tecknad och lite rolig, den påminner om manga. Så den är värd en 8.
Spelkänslan är helt underbar. Helt klart en 10.
Ljudet är bra, med olika låtar i varje stad, och (nästan) alla låtar är bra och passar till hur ställena ser ut. I Ant Tunnel t.ex. är en lite läskig låt (tyckte jag i början) som passar perfekt till ett farligt ställe. En 10 där också.
Hållbarheten är bra den med, jag känner flera som har spelat i ett år och håller på fortfarande. En 9.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10