Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











MapleStory

PC
MapleStory
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    29 april 2003
  • Utvecklare
    Wizet
  • Antal ägare
    195
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.3

Speltest av Emmee

Inskickad av Emmee den 23/03 -06 19:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att gå upp i nivå ( level ) och sedan fixa bra saker för sin level. Man kan vara Magician, Bowman , Warrior (Swordsman), Och Rogue. Alla dom här kan utvecklas till sitt andra jobb i level 30, Sedan är det 3de jobbet i lvl 70 som är väldigt svårt att få. Att gå upp i nivå (level) går ganska segt i 30+ lvlen. I level 21 kan man göra Party quest som man gör 4 stycken. Man kan då skaffa bra saker därifrån som man inte hittar (vanligtivs) eller så kostar dom mycket.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt roligt när man inte har nåt att göra. Man kan springa runt, Träffa andra människor och fightas och gruppera med varandra. Man kan också gå till cash shop, Man skaffar "cash" genom riktiga pengar. Jag tycker idén är ganska bra. Fast ändå tycker jag att det är ganska så dyrt.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är ganska bra för att vara 2D platform grafik. Jag ger den en 6:a. Spelkänslan är jättebra, Om man inte tröttnar som jag har gjort dvs. Jag ger den en 8:a. Ljudet är underbart bra och det är bra låtar på det. En 9:a.
Jag tycker hållbarheten är bra tills man blir lvl 30. En 7:a där.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8