Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMafia II

PC
Mafia II
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  27 augusti 2010
 • Utvecklare
  2K Czech
 • Antal ägare
  13
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.9

Speltest av 96vika

Inskickad av 96vika den 11/09 -10 14:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Spel: Mafia II
Genre: Action
Ålder: 18+
Testat på: PC

Intro:
Det har gått 8 år sedan Mafia släpptes och nu har uppföljaren kommit! Vi har längtat länge efter uppföljaren men releasen har blivit uppskjuten ett flertal gånger men nu den 27 Augusti så har det äntligen kommit!

Handling:
Du kommer att spela som Vito, En kille i 30 års åldern som precis har kommit hem från kriget. Han blir mött av sin gamle vän Joe på tågstationen. Jo berättar för dig hur det har varit under tiden du har varit borta och erbjuder dig att du kan bo hos han.

Du dras snabbt in i kriminaliteten och börjar med bilstölder till mord. I början hjälper du Joe med uppdrag men sedan åt Henry som är medlem i maffia familjen. Han ger dig uppdrag som är farliga och relativt svåra.

Men det dröjer inte längre fören du hamlar i fängelse för att ha stulit viktiga kort från en bank. Du blir tvungen att sitta i fängelset i 10 år.

När du kommer ut är direkt inget förändrat, Förutom att bilarna och kläderna är modernare. Du fortsätter att göra uppdrag åt Henry. Efter hårt slit igenom flera uppdrag så blir du och Joe inbjuden till att få bli en del av Mafia familjen.

Men detta är bara början på ett hårt liv som Du aldrig skulle kunna tänka dig! Välkommen till Maffian!

Spelet utspelar sig i Empire Bay som är en blandning mellan San Francisco och New York. Det är tidigt 50-60 tal då du spelar så både kläder och bilar är inte så moderna. Du gör dör det mesta uppdrag inne i stan men även i förorten.


Viktiga karaktärer i spelet:

Vito:
Det är du som spelar som Vito, En kille som är i 30 års åldern och har en mamma och syster som även bor i Empire bay. Du har nyligen kommit hem från kriget och är van vid att döda.

Joe:
Joe är din bästa kompis som du hjälper och gör uppdrag till. Du får även bo hos honom när du får problem, Joe är helt enkelt en kille som ställer upp för dig!

Henry:
Är medlem i maffian, Joe introducerardig till honom i de tidiga uppdragen och du blir snabbt ganska så bra vän med honom. Tyvärr så visar det sig att han...

The Buzzer:
Är en krigsveteran som säljer krigsvapen i en källare. Hos honom kan du köpa vapen och bpmber som du har till användning av i spelet.

Carlo:
En rik person som du i början jobbar för. Men efter ett tag så får du reda på saker om honom och du blir tvungen att döda honom.

För övrigt så kan du endast spela spelet på Steam.

Vad jag tycker om spelet
Jag hade inte stelt in mig på att köpa spelet men när jag gick på Media Markt och såg spelet för endast 333 kr så kunde jag inte låta bli att köpa det. Då jag hade hört att det var ett extremt bra spel och det var det verkligen! Grafiken var extremt bra gjord och spelet hade en massa små detaljer som att man kan sätta på kranar, Skjuta sönder alla fönster, få böter av polisen m.m.

Spelet hade också en trovärdig berättelse som gjorde spelet mer verkligt. Men dock så tyckte jag att spelet var alldeles för kort och att det fanns någon bugg här och där.

Bra +
- Uppdragen
- Karaktärerna
- Grafiken
- Detaljerna

Dåligt -
- Buggar
- För kort
- Långa transportsträckor mellan uppdragen

Betyg till spelet
Grafik: 10/10
Kan inte komma på något spel som slår detta i grafik som jag har spelat, Många små detaljer och vackra landskap.

ljud: 10/10
Verkligt ljud som matchade karaktärer, fordon och vapen.

Spelkänsla: 10/10
Verkligt då berättelsen var trovärdig och att grafiken och ljudet var väldigt bra gjort.

Hållbarhet; 10/10

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10