Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mafia

PC
Mafia
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 augusti 2002
  • Utvecklare
    Illusion Softworks
  • Antal ägare
    299
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 14/02 -06 22:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som en kille som heter Tommy. Du är medlem i en mafia. Det hela började med att du hade varit inne på en krog en kväll och haft trevligt, du gick ut och ställde dig och rökte lite vid din egen taxi (du var alltså taxichaufför), just då pågick en biljakt mellan två maffior, och de körde av vägen. De hotade dig att du skulle köra dem till deras högkvarter och få bort de som följer efter eller så skulle du dö. När man väl har gjort allt det så får man ett erbjudande att återvända för att få hjälp.

Några dagar efter så stjusade man en massa folk till massa ställen, när man var kvar så satte man sig i sin bil för slappna av en stund. Två stycken mafia-medlemmar slog sönder bilens ruta, öppnade dörre.
Nu var skulle man fort som bara den fly till högkvarteret eller rättare sagt krogen där mafian man hade hjälpt var. När man väl kom dit så dödade mafian man hjälpt de som jagade dig själv och de erbjöd dig att bli en i mafian. Man svarade ja och det var spelets historia.

Man spelar spelet i "Third Person" och det är en riktigt bra GTA kopia det här spelet. Man kan ha vapen som Thompson 1928, Colt special, Colt 1911, Baseball rakett, kniv, knogjärn och mycket mer. Spelet utspelar sig under 1930-talet, och man springer runt på gatorna och dödar folk, gör uppdrag och skjuter sig runt genom en stor värld. Man kan spela uppdragen i en grej, men man kan också spela spelet i ett mode som heter Freeride, där kan du göra vad du vill.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett av det bästa jag har någonsin kört förut. En riktigt bra Grand Theft Auto kopia. Det är coolt att man kan ha så många vapen, och jag gillar att springa runt på gatorna och slåss och skjuta.

Det som är dåligt med spelet är att det är lite halvkass grafik, men spelet är ganska gammalt också.
Jag tycker också att det är coolt att man inte behöver vara i stan, utan man kan åka ut till landet och ha lite kul där, spelet är också mycket realistiskt och det gillar jag. Till exempel när man skjuter så ser man skottan ligga på marken hela tiden, samma med magasinen och liken.

Betyg till spelet
Grafik: 6, grafiken var helt okej för att vara ett gammalt spel, det som höjer det till en sjua är att liken,magasinen och till och med skotten ligger kvar på marken.

Spelkänsla: 10, helt underbar! Man känner verkligen att man spelar som en mafia i spelet. Och den stora ytan man kan åka på höjer betyget en del också.

Ljud: 10, gamla låtar som passar perfekt in i spelet, men det sänktes till en nia för att det bara finns 2-3 låtar i spelet, fast när det är action så kan det komma upp nya, man vet aldrig med det här spelet.

Hållbarhet: 10, spelet är riktigt långt och man tröttnar inte på det så snabbt, man kan ju alltid köra Freeride när man har tröttnat lite på uppdragen, och när man har klarat spelet så kan man vinna Extreme Freeride som låter dig vara på mer platser, större yta, och du kan göra egna uppdrag när du vill.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10