Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lego Rock Raiders

PC
Lego Rock Raiders
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    30 november 1999
  • Utvecklare
    Lego Media, Data Design Int.
  • Antal ägare
    181
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 7.1

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 27/06 -07 22:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Alla från sverige, små och stora känner säkert igen detta stora danska föredag som gör legoprodukter.
Men det är nog inte så många personer som vet att dom har börjat göra spel. Lego Rock Raiders är det senaste spelet av alla andra spelen i lego serien. Storyn är ganska bra så här är den. En dag när Lego Rock Raiders är ute och åker farkost sugs han in ett stort svart mörkt hål och då kommer han till andra sidan rymden och då upptäcker han att det finns vissa viktiga Energikristaller. I spelet är lego figurerna likt i spelet som i verkligheten för att man ska kunna känna igen dom speciellt bra till barn som har lite svårt att se vem som är vem riktigt bra gjort det. Iallafall att vinna Energikristaller visar sig vara svårare än legogubbarna trodde därför ville dom ha hjälp av flera LegoGubbar. I Rymden finns det ju inte bara Legogubbar utan också en hel del monster. Spelet är såklart gjord för barn. Jag kan bara tipsa inget till Vuxna eller ungdomar för här hoppar man lite då ock då som barn gillar i spel

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt bra jag älskar det men ibland lite långtråkigt och när det blir det blir jag lite förbannad det är jobbigt.
Man ska kanske vara minst 13 för att spela det. Annars som sagt långtråkigt. Detta spel borde man få i födelsedag eller julklapp det skulle passa så men jag gillar spelet iallafall ganska mycket men borde förbättras och handligen borde ochså för bättras ett helt underbart spel för dom mindre. Dock lite överdrivet barnsligt

Betyg till spelet
Grafiken är bra men du måste ha 3-d kort för att kunna spela men figurerna ser ut som man väntar sig. Grafiken får en sjua.
Spelkänslan är inte så bra man kommer inte direkt in i spelet så som jag trodde man skulle göra när jag köpte det men det var något helt annat men ändå så spelar man länge utan att tröttna men så klart att man kan tröttna fort på det här spelet. En femma.
Ljudet är sådär men det är ganska bra musik och det gillar jag för enligt mig är musiken och ljudet än av det viktigaste i spelet. En åtta.
Hållbarheten håller bra för mej den får en åtta.

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 5