Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lego Racers 2

PC
Lego Racers 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    4 oktober 2001
  • Utvecklare
    Lego Media, Attention
  • Antal ägare
    223
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.8

Speltest av Serpent

Inskickad av Serpent den 21/06 -05 14:45

Handling / story / vad man gör i spelet
På Lego Racers 2 ska du besegra alla bossarna i de 5 världarna, Sandy Bay, Dino Island, Arctik, Mars och Xalax som dom kallas.
Efter att du klarat av bossarna i Xalax möter du Kungen av Lego Racers; Rocket Racer.
Hans bil är snabbare än din, men med lite tur klarar du av honom. Du kör med bilar, men du kan också välja rymdfarkoster på Mars, som är lika snabba som vanliga bilar. Vi tar det från början:

Du börjar med att skriva in vad du ska heta, samt gör du en egen legogubbe. Du väljer en bil, eller bygger en bil med max 20 delar (varför får du veta snart).
Sen börjar du på Sandy Bay, du hör några gubbar snacka och går dit. Dom snackar om vem som har snabbast bil, och du hänger på.
Efter lite snack frågar en av dom om du vill möta han. Du svarar ja, och sen åker du till ett ställe där ni har ett race. Efter du besegrat han (bör inte vara några svårigheter) ska du möta dom andra, brandmannen, polisen och brevbäraren.
När du klarat av dom har du fått några Guldklossar och det är nu dags för dig att ta dig av till Dino Island. Bossen där är Sam Sinister, och hans bil är snabbare än din (!).
Men ta det lugnt, bara du kör bra och attackerar honom med missiler så bör han inte vara några svårigheter.
Efter du besegrat bossen, så får du hans supermotor! Din bil är nu snabbare än innan.
Nästa värld är Mars om jag inte tar fel, och bossen där sitter i en megastor robot och SPRINGER när du möter han (!). Men han har problem i svängarna och kan inte använda några Power Up (Förklarar senare), så han är långt ifrån omöjlig att klara av.
När du klarat av han och dom andra i Mars, så ska du ge dig av till Arctik! Isvärlden där bossen är en stor isbjörn typ som heter Berg. När du möter han så tjuvstartar han (!) och släpper stora istappar bakom sig.
Besegra honom genom att undvika Istapparna och ta dig före honom, då vinner du säkerligen.
Han kan, liksom bossen på Mars, inte använda Power Up´s, men du kan inte heller använda dom på honom.
Efter du klarat han ska du till Xalax. Bossen där är...ja gissa vem!
Rocket Racers! Hans bil är snabbare än din, men paja bara hans bil så han börjar springa så går det bra. Efter du klarat av honom är du Universums bästa lego racerförare! Men spelet är ännu inte helt slut. Samlar du ihop alla 35 guldklossar så får du en överraskning till din bil. Och du kan fortfarande möta bossarna, köra tidslopp, möta en kompis och mycket mer.

Nu ska jag berätta en cool sak med Lego Racers 2! Det finns Power Ups på alla banor: Målsökande misil, Vanlig Misil, typ frisbee, Orkan som blåser bort motståndarna m.f.
Om du använder en misil eller "frisbee" så förlorar motstånadren delar om du träffar. När en bil har förlorat alla sina delar får han/hon börja springa (!?). Men relaxe, du kan laga din bil på vissa ställen på banan.
Detta är ett bilspel med legogubbar och legobilar, rekomenderat för 3 år. Gillar du bilspel är detta något för dig!

Vad jag tycker om spelet
Ett överhärligt spel! Det här kan spelas i timmar utan att du tröttnar. Det är roligt att man kan springa när man kör race, och jag älskar bara Power Up!
Har du spelat Lego Racers 1 (Som jag), komemr du bara att älska 2:an! Men nya bilar, nya banor, nya motståndare är detta spelet bara såå underbart!

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, har inget att klaga på här.
Spelkänslan då? Det känns ju inte riktig som att jag själv sitter i bilen, men spelet är inte långt från verkligt-bilarna går ju sönder som riktiga bilar!
Härlig musik, man blir glad av den, härligt ljud. Har inte något att klaga på här. Bra att dom inte tog samma som från Lego Racers 1.
Och sist men inte minst: Hållbarheten!
Spelet är kul och roligt, så varför inte kunna sitta framför det i timmar. Eller dagar, eller veckor? jag tror säkert att detta spelet kommer roa dig i flera timmar varje dag.
Men till sist så tröttnar man. Jag har inte tröttnat, men ibland blir jag trött av att bara se en bil framför mig.
Men hållbarheten får nästan topp-poäng.

Tror detta var allt. MVH Serpent

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8