Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lego Racers 2

PC
Lego Racers 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    4 oktober 2001
  • Utvecklare
    Lego Media, Attention
  • Antal ägare
    223
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.8

Speltest av Digital

Inskickad av Digital den 29/05 -05 18:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är uppföljaren till lego racers. Det är roligare och bättre. Nu så har du en bil på varje ställe. Den bilen bygger du när du kommer till stället. Det finns 5 olika ställen.
Sandy bay är din hemstad och det är där din karriär börjar. Du får reda på att det ska hållas ett mästerskap som rocket racer troligtvis kommer vinna igen. Men en från varje stad ska utmana rocket racer. I staden vill brevbäraren, polisen, byggaren och brandbekämparen komma till mästerskapet. Du ska nu vinna över dom så att dom erkänner att du är bäst. Det blev alltså du som ska representera sandy bay i mästerskapet. Det är ett tag kvar till mästerskapet så du bestämmer dig för att åka till några andra ställen och träna. Din kompis säger att du behöver guldklossar för att komma till olika ställen. Så du måste ta alla guldklossar på varje ställe. Du får en guldkloss varje gång du vinner ett race. På första stället så finns 4 race men i fortsättningen så kommer det att finnas 5 på varje ställe och en final. I sandy bay frågar taxi chauffören om du kan hjälpa till och när du har hjälpt honom 2 gånger så fick du välja 2 uppgraderingar. När du har klossarna så kan du äntligen åka till djungeln. Där klarar du alla race men innan finalen kommer så vill du uppgradera bilen lite. Du hör att johny tunder's bensin är slut och han behöver åka nu. Du får hitta bensinen och som i alla världar så försöker några hindra dig genom att prejja din bil. Det finns också 2 uppdrag där du skulle hjälpa honom. Nu är du redo för finalen men din motståndare har en superbil som är jätte snabb. När du ändå lyckats vinna så får han för sig att han inte hade en chans mot rocket racer och gav dig hans motor. Ungefär så kommer varje värld att gå till.

Man kan också köra 2 spelare på en dator och då väljer man mellan att köra strid eller race. På strid ska man förstöra den andras bil med vapen.

Vad jag tycker om spelet
Lego racers är ett lego spel och är inte så kul nu men det är ok. Det är kul att bygga egna bilar och att kunna köra runt där racen går även om det inte är något race. Men det är dåligt att det svåraste i spelet är första finalen. Spelet kostar cirka 150 kr och det är ganska billigt. Jag spelade det när jag var 7-8 år och då var det kul. Dom flesta lego spelen har höga krav och att datorn måste vara ifrån det året spelet tillvärkades men ett av dom få undantagen är lego racers serien.

Betyg till spelet
Grafiken är inte bäst men den håller och när jag spelade det tänkte jag inte så mycket på grafiken.

Spelkänslan var ganska bra och det är lite småkul när man kör i ett hopp och trillar ner i lavan. Då kan ni nog gissa vad som händer. Det är mycket verkligare och även svårare än lego racers 1.

Ljudet ska jag inte klaga på och man kan få många goda skratt med det lite konstiga ljudet.

Spelet är hållbart men när man har klarat en spelare som tog sin lilla tid kan man börja köra strid.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5