Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLeft 4 Dead 2

PC
Left 4 Dead 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 10

Speltest av AssultGamer

Inskickad av AssultGamer den 10/01 -10 12:40

Handling / story / vad man gör i spelet
I Left 4 Dead 2 kan man spela som i ettan både som överlevande och som zombies. Zombierna kom till efter en enorm smittohärd över världen och det finns bara fyra överlevande som ska ta sig till "Safe Room", säkra rummet. På sista banan i varje kampanj kommer ett fordon och hämtar överlevarna.

Till skillnad från ettan är det andra överlevande och ett större utbud av zombies, överlevande är Coach (en amerikansk fotbollstränare), Nick (en rik man med kostym), Ellis (en bilmekaniker), Rochelle (en journalist).

Dessa zombies kan man vara, Spitter, Jockey, Charger, Hunter, Smoker och Boomer. Specialzombierna är Witch och Tank. Witch är en flicka som sitter och gråter på ett slumpvalt ställe. Tank är en pansarvagn som tål mycket och som kan slå iväg bilar som skadar överlevarna.

Själva handlingen är att man som överlevande ska ta sig från punkt A till B. Man har även utvecklat nya vapen, man kan spela online vilket gör det underbart att spela.

Spelet har 18 års gräns och är väldigt våldsamt.

Vad jag tycker om spelet
En sak jag saknar från ettan är att man inte kan spela som karaktären Bill som överlevande. Jag tycker absolut att det ska komma flera Left 4 Dead-spel, jag spelar Left 4 Dead dagligen. Jag personligen tycker att det är roligast att spela som zombie eftersom att man inte känner sig lika stressad, och man måste inte alltid vara på sin vakt som när man spelar som överlevande.

Med sin 3-D grafik lär Left 4 Dead 2 att få tior i alla betyg av mig!

Betyg till spelet
Mitt betyg sträcker sig enbart för grafik och ljud samt sammanhållningen är fantastiskt, det är fantastiskt roligt. Left 4 Dead 2 får högsta poäng av mig, mestadels på grund av grafiken, och detaljnivån är den som fascinerar mig mest. Det är helt klart högsta poäng till detta spelet! Spelkänslan och hållbarheten är helt otrolig.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10