Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLeft 4 Dead 2

PC
Left 4 Dead 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 10

Speltest av 96vika

Inskickad av 96vika den 26/11 -09 10:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Testat på: PC

Intro:
Left 4 dead 2 är ett zombie spel som är släpptes av valve den 20 november 2009, Drygt ett år efter att ettan släpptes. Spelet är från 18 år och är väldigt våldsamt.

Vad spelet går ut på:

Singelplayer
Du kommer att spela som någon av fyra överlevare som har överlevt en infektion som gör att döda personer eller smittade personer blir till zombies. Runt om i värden så är det zombies. Du ska försöka fly från smittan och måste ta dig igenom städer, skögsområden och många andra ställen i 5 olika kampanjer. Varje kampanj har 4-5 banor.

När du börjar en bana så är ni fyra. Då kan du välja några vapen som du sedan har med dig när du ska ta dig igenom banan. När du har tagit vapen så är det dags att ge sig av till målet. Du tar dig igenom banan där det kryllar av zombies. Du kommer att möta 1000 zombies som bara vill döda dig. När du har kommit till slutet av banan så går du in i ett safehouse och tar skydd där en stund.
Så går en bana till i singelplayer.

Campaign:
Du spelar online med 3 andra på samma banor som du gör i Singelplayer. Det är exakt samma bara att du spelar online med andra över steam.

Survivor:
När du spelar survivor så ska du överleva på en plats så länge som det bara går. Du kan bara spela survivor online med 3 andra över steam.

Versus:
Versus är när du är en av 4 överlevare eller 4 special infekterade. Du spelar på samma banor som i Singleplayer och i Campaign. Du kommer att bli någon av de 4 överlevarna eller någon av de special infekterade zombisarna. Om du är överlevare så ska du ta dig igenom banan precis som i singelplayer. Om du är special infekterade så ska du stoppa överlevarna så att de inte når deras mål. Versus kan du bara spela online över STEAM.

Nyheter i spelet:
- 5 nya kampanjer som är: Dead center, Dark carnival, Parish, Hard rain och swamp river.
- Nya special infekterade som är: Charger, Jokey och spitter.
- Nya utseende på de gamla zombisarna ifrån left 4 dead 1.
- Nya vapen och man kan ha Motor såg och andra slag vapen.

Vad jag tycker om spelet
När jag fick veta att left 4 dead 2 skulle släppas så var jag bara tvungen att köpa detta spel. Jag tyckte att detta var mycket bättre än ettan eftersom att det fanns många nyheter och 5 olika action fyllda Kampanjer som man kunde spel. Jag tyckte också det var bra att det var nya infekterade och att det var fler vapen att välja mellan. Jag tyckte att det var störigt att man var tvungen att spela det över steam. Man kunde inte bara installera det och spela det, man var också tvungen att ladda ner något från steam som tog 6 timmar. Men annars så var spelet jätte bra

Betyg till spelet
Mina betyg:

Grafik: 10/10
Grafiken var väldigt bar eftersom man såg verkligen när man sköt en zombie när blodet forsade ut och all annan grafik i spelet var också bra gjord.

Ljud: 10/10
Ljudet var väldigt verkligt för att man hörde allt som man gjorde, Manhörde när zombisarna kom och när något annat hände.

Spelkännsla: 10/10
Kändes verklig eftersom att ljudet och grafiken var väldigt bra gjord.

Hållbarhet: 10/10
Man kunde inte sluta spela eftersom att man hela tiden upptäckte något nytt, Var man trött på att spela singel player så kunde man bara spela Survaivor som var mycket roligare. Så man Kan inte tröttna på spelet.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10