Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLeft 4 Dead 2

PC
Left 4 Dead 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 10

Fler fusk

Guide: Döda zombies på avancerad nivå

Inskickat av filmer518 den 03/05 -11 17:44

Hur man dödar alla zombies på avancerad nivå och expert (hur du dödar varenda zombie utan att nästan inte ta skada förhoppningsvis):

Zombie Hord:
Slå till varje zombie som är nära dig och sen kan du döda zombien (så zombien inte får ett tillfälle att slå dig). Zombie hords kan skada ungefär 15-30 liv av dig. Om dom är på långt håll så kan du bara skjuta. Om du har en Pipe Bomb och ser en massa zombies så borde du kasta den.

Jockey:
Dom små rackarna vill hoppa på dig, men du kan ändra på det. När den är för nära så ska du försöka slå till den och skjuta den med ett vapen. Slå gärna flera gånger i rad.

Witch:
Jag rekommenderar att bara gå förbi dom, men om du verkligen vill döda en witch så ska du ha en Molotov och så borde du vara med ditt gäng. Det skadar mer att skjuta dom i huvudet. Troligt att du dör om du är ensam.

Charger:
En charger är jättelätt att döda. Du behöver bara undvika när den springer mot dig. Annars så behöver du bara skjuta några få skott.

Hunter:
Du ska röra på dig som om du skulle dansa. Du ska gå i en cirkel och sen slå den om den kommer i 3 meters avstånd. Sen så dödar du den.

Smoker:
Spring helst inte mot en smoker utan en kompis. Du behöver bara komma nära och skjuta tills den dör. Om du använder en hagelbössa så borde du använda Spac.

Boomer:
Du skjuter dom så snabbt du ser dom. Om du har sett en så borde du döda den direkt. Om du får kräk på dig så borde du använda en (om du har) Vomit Jar eller en Pipe Bomb.

Splitter:
Dom är lätta att döda, men dock så skadar de jättemycket. Du borde skjuta dom så fort du ser dom och undvika deras saltsyra.

Tank:
Det enda säkra sättet att döda en tank är att tända fyr på dem. Du borde ha en Molotov eller en Vomit Jar. Du ska aldrig sluta skjuta en tank om du inte hinner springa till Safe Room.

Fusket har betyget 8 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

ninen2001 den 05/05 -11 18:09
Bra fusk!:D

Sweetstar den 10/06 -12 21:21
Härligt tips

the_darkness den 18/10 -12 18:41
Bra Tips!!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.