Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLeft 4 Dead

PC
Left 4 Dead
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 november 2008
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  48
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/04 -10 11:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en av de 4 överlevarna från en stor infektion som har kommit till i världen. Denna infektion gör folk till zombies.
Singleplayer: I singleplayer är du 1 av 4 överlevare som ska ta dig igenom 4-5 banor för att klara hela banan. I början så väljer du shotgun eller en fin SMG. Du får även ett hp kit / första hjälpen låda. Under banan kommer du att hitta ny vapen som M4, auto shotgun eller en sniper. Du kan även hitta piller som ger dig en tillfällig liv bonus.
Versus: Du kör 4 vs 4 som överlevare eller special zombie.
Det är samma sak som i singelplayer fast man kör online.
Survival: Här ska du överleva så länge som möjligt på ett ställe.

Vad jag tycker om spelet
Det är väldigt kul och stressande när en hjord av zombies kommer till dig och dina kompisar och ska  döda er. Hela spelet är galet. Det är kul för att spelet är bra gjort och ganska verkligt. Man kan vara 4 överlevare som heter Zoey, Bill, Louis och Francis ( Louis är en kille medans Zoey är en tjej.) Man kan även vara 4 olika zombies vilka är Boomer ( spyr spya på dig om han träffar så att zombies känner lukten och blir helt galna), Hunter ( gör en hopp attack så att överlevaren han träffar ramlar ner och blir riven av huntern och överlevaren kan inte göra nåt åt det så sina kompisar måste döda huntern eller knuffa iväg han), Smoker ( Smokern spottar sin tunga runt en överlevare så att den dras till Smoker så att den kan riva honom. Man blir räddad genom att döda smokern eller slå på smokern eller att slå på överlevaren som är tagen) och Tank ( en Tank är en mycket kraftig zombie som man inte får vara så många gånger under en hel bana max 2-3 gånger och 3 stycken på sista banan på en bana för på den blir man räddad och det är inte så svårt).

Betyg till spelet
Grafik - 10
Grafiken är mycket bra och verklig.

Spelkänsla -10 Det är mycket verkligt när man skjuter nåt och så kommer det mycket blod och en Tank palar väldigt mycket så han kommer det mycket blod från.

Ljud -10
Ljudet är helt grymt. Ljudet är mycket verkligt när man skjuter och musiken är väldigt stressig.

Hållbarhet- 10
När jag börja köra detta spel så blev jag väldigt beroende.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10