Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLeft 4 Dead

PC
Left 4 Dead
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 november 2008
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  48
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av superfuskare

Inskickad av superfuskare den 30/04 -09 00:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Left 4 Dead är ett sådant spel som man bara tänker "WOW" När man spelar det första gången!

Left 4 Dead är ett spel där fyra personer sitter fast i en stad full med "Zombies" eller så kallade "Vampyrer", som Bill säger.

Man kan spela som: En muskelknutte vid namn "Francis" som gnäller på allt och det ända han gillar är "Vests" Man kan också spela som en äldre man som heter "Bill" Bill är en "gubbe" Som röker på sin cigarett dygnet runt. Sen kan man också spela som en Tonårs tjej vid namn "Zoey" Hon gnäller för mesta delen och skuter på sina lagkamrater och gnäller i hissar :D. Det finns också en man vid namn "Louis" Louis är en medelålders man som jobbar på ett kontor, Louis är också min favorit karaktär.

Det finns fyra olika uppdrag i spelet, Kampanjen "No mercy" Där man ska ta sig till ett sjukhus som heter no mercy för att kunna bli räddad av en helikopter" No mercy är min favoritkampanj man ska ta sig igenom gator, tunnelbanor och ja...Sjukhus!.

Det finns också en kampanj som heter Blood Harvest där mesta delen handlar om att ta sig igenom tågbanor och majs fält! För att sedan kunna blir räddad av en Militär bil :O

Sen finns Death Toll, man ska ta sig igenom en skog, kloaker, tåg stationer en kyrka där en galen infekterad kille hindrar en från att komma till safe room! Igenom en stad för att komma till ett båt hus där man kan bli räddad av en båt :)

Sen finns Dead Air, där ska man ta sig igenom hus och hustak för att komma till en flygplats där man ska bli räddad av ett flyg plan. Tråkigaste slutet men rätt rolig kampanj

Sen finns Blood Harvest, man ska kämpa sig igenon tåg banor, en liten del av en skog och igenom majs fält för att komma till ett hus. Där ska man såklart som alltid skydda sig mot en attack av zombies! För att bli räddad av en militär tank.

Det finns tre olika spelvarianter: Campaign där man ska ta sig igenom banorna. Versus där man kan spela som zombies och människor och ta sig igenom banorna. Sist men absolut inte tråkigast Survival! Det nya spelläget där man ska överleva på en plats så länge som möjligt! Det har också släppts en ny officiell bana till det här spelläget så kallad "Last stand".

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är (som alla Valves andra spel!) Ett av de bästa spel jag har spelat! Jag spelar det varje dag (och natt :D) och tröttnar aldrig! Man träffar många nya schyssta mäniskor också.

Sen är det alltid lika kul att fuska till sig 5000 zombies och bränna ihjäl alla med en eld bomb! Jag rekomenderar alla som gillar valves andra spel att köpa det! Väldigt kul att lana på och spela online.

Om du föredrar att spela "Single player" är det här spelet inget för dig då spelet är baserat på "Multi player"

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker att spelet har väldigt fin grafik och genomarbetade miljöer med fina "Textures" och roliga "texter" skrivna på vissa av väggarna

Spelkänsla: Det är väldigt bra spelkänsla. Men bara om man spelar online! Det är inte särkilt kul "Single player" spel som jag sa tidigare!

Ljud: Ljuden är så himmla bra! Zombiena gör ljud hela tiden. Låtarna är perfekt inlagda vid rätt tillfällen vilket skapar en ännu läskigare miljö!

Hållbarhet: Ja, hållbarheten är väldigt bra eftersom att spelläget Survival nyss kom ut. Jag har nog spenderat de närmaste 2 veckorna på det här spelet!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9