Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











L.A. Rush

PC
L.A. Rush
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    28 april 2006
  • Utvecklare
    Midway
  • Antal ägare
    0
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 5.3

Speltest av Wammp

Inskickad av Wammp den 25/11 -09 17:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att ha en bil (Nissan) där du ska köra race för att låsa upp nya race.När man kört ungefär tio race låser man upp West coast customers där man kan styla och uppgraddera din bil.När du kört ytligare 3 race låser du upp nya bilar.Så spelet går ut på att köra runt få polisen efter sig och köra race!!

Vad jag tycker om spelet
Jag själv tyckr spelet är tråkigt för man tröttnar snabbt. Det skulle vara oligare om man kunde gå ut ur bilen som på GTA.För då sulle man ha lättare mot polisen.Deet jag tycker är roligt är att krocka med polisen och person bilar.Jag brukar fuska till det här spelet så man får det svårare för som sagt spelet är lätt.

Betyg till spelet
Grafiken är sådär när man rockar ser det overkligt ut när glaset på bilen går sönder.Spelkänslan är dålig för man kan inte leva sig in i spelet som på andra spel.Ljudet är bra för när du bournar spinner bilarna ordentligt och när du krockar låter det coolt!Hållbarheten är inte bra spelet hpparofta till även om det är helt nytt (det har det gort för mig och för alla min kompisar)

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 3