Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Killing Floor

PC
Killing Floor
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  14 maj 2009
 • Utvecklare
  Tripwire Interactive
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8

Speltest av Bearmonkey

Inskickad av Bearmonkey den 13/08 -09 13:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Forskare i London ville skapa nya organismer från människans DNA. Allt gick helt fel.

Nu är nästan hela världen infekterad, och det är upp till dig och din grupp att eliminera dessa organismer. Att kalla dem zombies vore fel. Det sårar deras stolthet. Kalla dem för misslyckade experiment istället.

Du ska, kort sagt, döda, spränga, skjuta zomb-... förlåt, vi kallar de för missfoster istället. Till din hjälp har du vapen, en lokal "trader" och dina teammates. Du har bland annat vapen som, pistoler, hagelgevär, knivar och maskingevär.

Vad jag tycker om spelet
Spelet påminner om Left 4 Dead, men inte lika lätt (säger jag som bara kör på normal). Missfostren i KF tar mer stryk, och är inte like svaga för eld. Bossinfekterade finns här med, men inte lika ofta. Det är ett väldigt fartfyllt spel, och man behöver nästan kolla i alla riktningar samtidigt. Grafiken är väldigt bra, lite bättre än Left 4 Dead. Dock fortfarande långt till Crysis/Far Cry 2 nivå. Det finns många alternativ för att göra saker, t.ex låsa dörrar, kolla i siktet på ditt vapen osv. En 8:a.


Spelkänslan är bra, men lite halvkass ibland. T.ex så efter varje nivå kommer ett rött spår med "stoft" leda dig till tradern. Och ibland buggar sig vapnen, men ändå helt okej känsla 7:a.

Ljud: Väldigt bra, realistikst "Covah me, Imma realoadinh'!" mitt i striden och "Gah! Dammit! Im hit! MEDIC!" samt roliga "Morr...Fräääääs.... Grawrrr..." från halvdöda kroppar som hasar omkring i London. 9:a.

Hållbarhet: Bra, den är helt okej. Håller inte för alltid men kanske ett år,max. 8:a.

Betyg till spelet
Finns inte så mycket att säga. Grafiken är ju väldigt bra, och det är ett realistiskt spel (Hrmm, ja). Det känns verkligen som man själv står i en blodfylld korridor med lik upp till magen.
Spelkänslan är ju också grym, men med alla buggar och på något sätt känns spelet lite moddigt och halvfult ibland...

Ljudet är också väldigt bra. Man lever sig in i gamla London där det känns som man spelar roll. Vapenljuden är bra, älskar panget från Homeland 32:an.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7