Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Joint Operations: Typhoon Rising

PC
Joint Operations: Typhoon Rising
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2004-06-25
  • Utvecklare
    NovaLogic
  • Antal ägare
    42
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 8.9

Speltest av _Nixe_

Inskickad av _Nixe_ den 02/04 -06 21:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag föll direkt för spelet, så jag klöpte uppgraderingen direkt när det kom. Så jag tar utrusning ifrån uppgraderingen.

jag sitter i en Black hawk med mina 5 kompisar, vi ska slå till mot en bas, vi är alla fullpackade med mp5:or med ljuddämpare, kraftiga pistoler, skottsäkravästar och granater. Vi är alla svartklädda Navy Sals. Vi ska slå till mot en bass och sedan ta oss till upphämtningsplatsen. Det är mörkt, alla har tagit på sig Night googels. Vi kommer in ovanför bunkern, Helikoptern sjunker till ca. 2 m ovanför taket, och där hoppar vi. Helikoptern åker iväg. Basen är huvodpunkten i motståndarnas planer. Basen är rättså stor, vi har hoppat ner på bunkern. Vi kastar ner 2 flash bang. Dom smäller chc då går vi ner. Vi sjuter ca. 4 st. Vi chekar runt. det var en som låg ner och spelade död, han tog fra en granat och stälde sig upp. Shit tänkte vi. Vi stod framför honom och så kollad ejag mej omkring, jag såg inte min kompis, var fassen var han, var han död tro? Jag kallade ipp han i radion, han svarade, han levde, han var bako vår fiende med granaten och dödade han med kniv. sen så tog vi alla skydd. Vi tog oss ut. gick till garaget, satte bomber på bilarna, gick vidare, Vi tog skydd bakom sandsäckar, det kom en stor grupp fiender som skulle hoppa på bilarna, och in i helikoptrar, Alla gick förbil. Min kompis tog fram en Frag, och kastade mot den stora klungan, dom märkte inte det, BOM sa det och så såg vi folk flygga i luften, det fans några kvar.. Alla laddade om sina vapen, och så stälde vi oss up och rörde på oss mot fienderna och sköt. Vi fick ner dom. Och nu började snipers sjuta både framföroch bakom oss. Vi tillkalade vår sniper, han var kvar i vår black hawk. helikoptern tog sig dit, låg stila och Bang, så låg en på marken, och det var unefär 4-6 st kvar.. En sköt en granatttilsats mot oss. han prickade precis brevid oss.Och så sköt vi till baka, vi ficka han, nu hadde visa börjat sjut mot helikoptern, även en RPG kom utsptingande på en balkong. Och jag drog min mp5:a och sjöt ner han, vi stormade framåt mot 3 findern med sniper på ett tak, detvar svårt och se för dom och oss. Vi tog oss in i huset, sjöt 3 stoch gick upp på blakongen och tog dom med. Helikoptern satck till mötesplatsen och vi hoppade in i en bil som vi inte hadde lagt sprängämnen i. vi körde iväg, dom andra tog upp jakten, jag körde. bilen rymde 7 st, det var en av våra bilar. Vi fick en plats tom, kulsprutan, vi ville inte bemana den, det var för farligt. vi skulle inte bli upphämtade av blackhawkwn, vi skulle åka till upphämtningsplats 2, där stod en banan halikopter, vi hadde tur, vi kunde få till baka en il, vi körde in i helikoptern och den startade och lyfte fort minigunara gick i ett, vi hadde klarat det. vi åkte tillbaka till bassen. jag hadde 30 + 12 skott kvar.

Vad jag tycker om spelet
Riktigt bra och action, äventyr. Riktigt roligt, det bästa jag har spelat.Man har många funktioner, Medech, gunenr, sniper m.m man kan välja vilket land och hur man ska se ut, hur man ska prata, och kan välja mellan 20 tals vapen, alltfrån P90, till g3, till colt, till mp5:a till M82 och vidare till M240, Riktigt bra som sagt, Novalodcih har gjort det igen, deras förra braiga spel var Delta Force Black hawk down, alltiing utspelar sig i indonesien.. Nästan samma fordon som på black hawk down..

Betyg till spelet
Grafiken kan bli litte bättre. Spelkänslan är super, Ljudet är super hållbarheten, relativt bra. Det bästa jag någonsin spelat. Ljudet, är litte väl för maffigt för mig, Vapna låter lite ovärkliga, men när man blir sjuten så är det värkligt. Det skulle kanske kunna finnas mer än 4 sätt man kan sjuta en motståndare så dom kan dö på olika sätt inte helatiden på knä rammla stå stilla eller ligga ner och dö. kanske flygga... eller något, för det är väldigt pass hårda vapen, så kallat högahastihetsvapen.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10