Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











James Bond 007: NightFire

PC
James Bond 007: NightFire
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 november 2002
  • Utvecklare
    Electronic Arts, Gearbox Software
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.4

Speltest av firedragon4

Inskickad av firedragon4 den 28/05 -05 13:08

Handling / story / vad man gör i spelet
James Bond 007: Nightfire

Inledning:
Den miljömedvetne industrimannen Rafael Drakes företag Phoenix International Corporation har, som du säkert känner till, fått i uppdrag att desarmera kärnvapenstridsspetsar över hela jorden. Hans verksamhet har alltid betraktats som filantropisk till sin natur, men vi misstänker att han kan ha mer illasinnade motiv. Vi har fått information om att Drake organiserar stölden av en hemlig komponent för ett missilstyrsystem som skall ingå i den amerikanska rymdvapenplattformen. Tyvärr har Drake varit mycket noga med att dölja sina planer. Med hjälp från Q och ett antal nyckelagenter på fältet måste du stoppa Drake från att genomdriva sina planer på världsherravälde.

Franskt förspel:
Agent Dominique paradis har fått en del problem. Det värkar som om hon är förföljd av den organisation som stal en stridsspets från Phoenix International Corporation. Ta en helikopter till Paris och rädda henne. Avsluta sedan jobbet med din Aston Martin v12 Vanquish.

Vapen:
Golden p2k (lika pålitlig som en Wolfram p2k, fast med dubbla eldkraften), Kowloon Type 40 (ett pp litligt vapen som kan skjuta tre skott i varje salva), pp7 Gold (en Golden pp7 har samma finesser som sin föregångare, men dubbla eldkraften).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta James Bond spel är det roligaste spelet som finns. Det blir så himla bra för att det finns så många olika finesser i spelet. Det absolut bästa med spelet är att det finns så många olika vapen och tio olika karaktärer. Så jag vill verkligen rekommendera er att köpa detta spel om ni älskar James Bond spelen.

Betyg till spelet
Grafiken är helt okej man ser väldigt bra när man sitter i de olika fordon som finns i spelet. Så därför vill jag ge grafiken en sjua.

Spelkänslan är jätte bra man lever sig verkligen in i spelet för att det är så himla värkligt. Så därför får spelkänslan en sjua av mig.

Ljudet är super bra man hör väldigt bra när man skjuter, men visst kan rösterna vara litre otydliga. Så därför vill jag ge ljudet en åtta.

Hållbarheten är jätte bra man kan spela i månader utan att tröttna det tycker jag är jättebra. Så därför har jag valt att gett hållbarheten en solklar tia.

Av: Firedragon4

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7